(Poistunut julkaisusta)

Instrumenttihoitaja, Esperi Terveyspalvelut, Tampere
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Esperi Terveyspalvelut OY on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia, yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoista ja motivoitunutta INSTRUMENTTIHOITAJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön Tampereelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluvat instrumentti- tai valvovan hoitajan työt leikkaussalissa.

Olet motivoitunut, sosiaalisesti taitava ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, vähintään kahden vuoden kokemusta instrumenttihoitajan työstä. Arvostamme erityisesti kokemusta päiväkirurgisen potilaan hoidosta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14  Kati Appelberg, p. 050 4719504, kati.appelberg@esperi.fi tai Kati Kaihovirta 040 747 2448, kati.kaihovirta@esperi.fi   

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.