(Poistunut julkaisusta)

Instrumenttiasentajia teollisuuteen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

Oletko oma-aloitteinen ja innokas tekijä, joka etsii uusia haasteita? Haemme nyt Kilpilahteen teollisuuden instrumenttiasentajia. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset instrumentoinnin kunnossapito- ja huoltotehtävät. Olet sitten nuori, uraasi aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, tule mukaan porukkaamme!

Työpäiväsi täyttyvät kunnossapito- ja huoltotehtävistä kuin myös vaihtelevista projekteista. Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavatkin sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on työpanostasi arvostava tiimi ja meillä Caverionilla saat myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Sinulta löytyy sähköautomaatioalan koulutus taskustasi. Otamme huomioon niin kokeneet instrumentointiasennusten ammattilaiset kuin myös uraansa aloittelevat tekijät. Asenne on tärkein ja odotammekin sinulta motivoitunutta ja innokasta otetta työntekoa kohtaan. Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja viihdyt itsenäisesti mutta myös osana tiimiä. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Markus Lähdekorpi, p. 045 675 5645. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 8.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.