Instrumenttiasentaja / Borealis, Kilpilahti
Borealis Polymers

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2021

Kiinnostaako harmaa arki, vakioidut työtehtävät ja tasainen, muuttumaton työnjako vailla mahdollisuuksia kehittää osaamistaan? Saanen ohjata katseet muualle. Tämä homma sisältää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, huipputeknologiaa ja tekemistä niin laaja-alaisesti, kuin kantti ja osaaminen antaa myöden.

Oletko sinä Kilpilahden seuraava instrumenttiasennuksen guru?

Borealis kuuluu maailman johtaviin edistyneiden ja kiertotalouteen liittyvien polyolefiiniratkaisujen toimittajiin ja on Euroopan markkinajohtaja peruskemikaaleissa, lannoitteissa ja muovin mekaanisessa kierrätyksessä. Polymeeriasiantuntemuksemme ja vuosikymmenten kokemuksemme avulla tarjoamme keskeisille teollisuudenaloille arvoa lisääviä, innovatiivisia ja kiertotaloutta tukevia materiaaliratkaisuja. Uudistumme ja luomme uutta kestävämpää tulevaisuutta varten: vauhditamme siirtymistä kiertotalouteen ja laajennamme maantieteellistä ulottuvuuttamme perustanamme sitoumuksemme turvallisuuteen, ihmisiin ja erinomaisuuteen. www.borealisgroup.com / www.borealiseverminds.com / careers.borealisgroup.com

Instrumenttiasentajan toimenkuva on vähintäänkin värikäs. Työtehtäviin kuuluu prosessiautomaation mittalaitteiden vianselvitystä, kalibrointia, korjausta, ennakoivaa huoltoa ja kaikkea muuta mahdollista, mitä eteen tulee. Painelähettimet, lämpötila-anturit ja säätöventtiilit tulevat erittäin tutuiksi tässä touhussa ja Kilpilahti alueena on paria pykälää perinteistä avokonttoria kiinnostavampi työympäristö.

Toimenkuvaan tuo lisäväriä vuorottajan rooli. Käytännössä tämä tarkoittaa normaalin päivärytmin ajoittaista sekoittamista, sillä työvuorot saattavat vaihtua verrattain lyhyellä varoituksella päivävuorosta 12 tuntiseen aamu- tai yövuoroon. Normaali työaika sijoittuu 07-16 välille, kun vuorottamisen työaika on 07-19/19-07 ja tahditus 2x aamu / 2x yö / 5x vapaa.

Sanomattakin lienee selvää, että työ vaatii todella tarkkaa ja rauhallista lähestymistapaa sekä melkoista joustavuutta työrytmityksen vaihtelevuuden johdosta.
Joustavan luonteen lisäksi koulutus olisi suotavaa olla mekaniikan, automaation tai sähköjen maailmasta. Noheva tekijä voi lähteä tähän suoraan koulun penkiltäkin, sillä työympäristö on verrattain spesifiä ja ainutlaatuista opittavaa riittää. Aiempaa työkokemusta ei toki katsota pahalla, jos se on esimerkiksi laitoshuoltajan tai vaikka testausautomaation parista.

Vastapainoksi tälle kaikelle tarjolla on mahdollisuus pitkään uraan yrityksessä, jonka urapolku voi viedä sinut minne tahansa ulkomaita myöden. Töiden aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa ja palkkaus katsotaan kokemuksen mukaan tapauskohtaisesti ja seuraa Kemianteollisuuden TESiä. Työnantajaksi saa yrityksen, jossa työurat ovat pitkiä ja ammattilaisia arvostetaan.
Kurkkaa täältä työnkuvasta ja mahdollisuuksista lisää:
https://www.youtube.com/watch?v=Dd2bkcO2Pow

Utelut, kyselyt ja kaikki muukin lisäinfo:

HR-konsultti
Mika Laakso / mika.laakso@adecco.fi / 0405680674

Muutamat pro tipsit hakemuksen tekemiseen:
- Kerro millainen tausta/osaaminen sinulla automaation tai mekaniikan saralta
- Havainnollista suhtautumisesi työturvallisuuteen ja tarkkuuteen
- Palkkatoive ja mahdollinen aloitusajankohta

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1439610
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mika Laakso (mika.laakso (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Porvoo, Askola, Loviisa, Myrskylä, Porvoo