(Poistunut julkaisusta)

Instrumentti-/automaatioasentaja, Microsoft, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018Työn kuvaus:
  Microsoft HoloLens is the first self-contained, holographic computer, enabling you to engage with your digital content and interact with holograms in the world around you.
See more: https://www.microsoft.com/en-us/hololens  
Haemme asiakkaallemme Microsoft Oy:lle kahta uutta työntekijää Instumentti-/automaatioasentajan tehtäviin HoloLens-yksiköön Espooseen. HoloLens-tiimi koostuu joukosta asiantuntijoita, jotka suunnittelevat korkealaatuisia optisia komponentteja. Lähitulevaisuudessa tarkoituksena on kasvattaa prototyyppivalmistuksen kapasiteettia ja etsimme tiimiin osaavia uusia ammattilaisia.
 
Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävään valittu henkilö tulee solmimaan työsopimuksen Adecco Finland Oy:n kanssa. Kyseessä on määräaikainen projektiluonteinen tehtävä.  
Toivomme sinulta:
• Teknistä koulutustaustaa ja aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
• Sujuvaa englannin kielitaitoa
• Aiempaa kokemusta tuotannon ylläpidon tehtävistä
• Aiempaa käyttökokemusta teknisestä laitteistosta
• Valmiutta työskennellä vuorotyössä
• Hyviä vuorovaikutustaitoja
• Aktiivista työotetta ja asennetta työntekoon
• Ymmärrys nanoteknologiasta, korkean teknologian tuotteiden valmistusprosesseista, tai robotiikan toimivuudesta katsotaan eduksi tässä haussa  
 
HoloLens-tuotetiimi suunnittelee korkealaatuisia, optimoituja tuotekomponentteja. Nyt tiimi on laajentamassa prototyyppivalmistusta ja he tarvitsevat uusia Instrumentti-/automaatioasentajia ennakoivaan laitteiston ylläpitoon sekä haasteellisiin vianmäärittelytehtäviin.
 
Instrumentti-/automaatioasentajan päätehtävänä on oppia ja ymmärtää laitteiston toimivuus, johon he saavat perusteellisen koulutuksen ja perehdytyksen.  Päävastuulla on laitteiston ennaltaehkäisevä ylläpito, vianetsintä sekä laitteiston vasteajan minimoiminen.  
Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä mukaan työskentelemään mielenkiintoisessa projektissa korkean teknologian tuotteiden parissa ja yhteistyössä huippuammattilaisten kanssa.
 
Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian! Lisätietoja arkisin Noora Paakkarilta sähköpostitse noora.paakkari@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Maintenance Technician


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO