(Poistunut julkaisusta)

Instrumentointityönjohtaja sähköautomaatioon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Oletko jo hieman työkokemusta kerännyt, uraasi aloitteleva automaatio- tai sähköinsinööri ja halukas kartuttamaan osaamistasi instrumentoinnin työnjohtotehtävien parissa? Etsimme nyt instrumentoinnin työnjohtajaa Kilpilahteen Petrokemian tuotantolaitoksille mielenkiintoiseen ja mukavasti haastavaan työhön. Voit olla nuori, uraasi aloitteleva tai jo hieman kokeneempikin tekijä – taustaasi tärkeämpää on kuitenkin halu oppia ja kehittyä sekä kiinnostus toimia esimiestehtävissä. Hae mukaan huipputiimiin!

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja haastavan työkentän, sekä loistavat puitteet jatkuvaan kehittymiseen osana kansainvälistä Caverionia. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme teknisesti nokkelaa sekä luonteeltaan avointa ja motivoitunutta työntekijää. Sinulla löytyy aiempaa työkokemusta ja olet hyvin asennoitunut tähän tehtävään. Olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä sähkö- ja automaatiokunnossapidon palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Sinulta löytyy sähköautomaatioalan (insinööri) koulutus.

Lisätietoja antaa Caverionilta Kasper Partanen p. 050 563 8867 tai sähköpostitse kasper.partanen@caverion.com. #LI-TN1

Hae tehtävää 31.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.