(Poistunut julkaisusta)

Instrumentointisuunnittelija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017

Haemme instrumentointisuunnittelijaa kansainväliselle asiakkaallemme Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä soveltuu myös harjaantuneelle instrumentointisuunnittelijalle sillä tehtävä ja vastuut tarkentuvat vielä tarkemmin valittavan henkilön kokemuksen perusteella. Henkilö rekrytoituu asiakkaamme palkkalistoille.

Instrumentointisuunnittelijana toimit haastavissa ja monipuolisissa teollisuuden tilausprojekteissa instrumentointiin liittyvissä asiantuntijatehtävissä. Tehtäväsi alkavat jo projektien tarjousvaiheessa ja jatkuvat läpi suunnitteluprojektin niin instrumentointisuunnittelun kuin siihen liittyvien muiden osa-alueidenkin hallinnan parissa. Toimit myös asiantuntijana sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien tarpeissa ja osallistut dokumentaation tuottamiseen. Tehtävänkuva tarkentuu vielä valittavat henkilön osaamisen perusteella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa omakohtaista instrumentointisuunnittelun osaamista. Sinulta löytyy myös tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri tai DI) sekä sujuva englannin ja suomen kielen taito. Olet persoonaltasi oma-aloitteinen tarkka tekijä, joka luottaa omaan vahvaan asiantuntemukseensa. Sinulla on mielellään kokemusta projektityöskentelystä. Myös yhteistyötaidot korostuvat tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia teknisiä haasteita uusien projektien parissa. Tässä tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet syventää omaa asiantuntemustasi sekä ottaa lisää vastuuta oman osaamisesi lisääntyessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Lassi Jyrinsalo (p. 040 762 8992) tiistaisin kello 15-16 ja keskiviikkoisin kello 9-10.