(Poistunut julkaisusta)

Instrumentointisuunnittelija (Vantaa)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Haemme instrumentointisuunnittelijaa Vantaan toimistolle.

Olet koulutukseltasi automaatiotekniikan insinööri tai DI. Sinulla on suunnittelukokemusta teollisuuden kenttäinstrumentoinnin suunnittelutehtävistä.

Asiakkaitamme ovat teknologiateollisuuden kansainvälisesti toimivat vientiyritykset. Tehtävänäsi on toimia instrumentointisuunnittelijana asiakasprojekteissamme.

Edellytämme:

  • kokemusta kenttäinstrumentointisuunnittelusta, komponenttivalinnoista, piirikaaviosuunnittelusta ja prosessiautomaation määrittelyistä
  • hallitset hyvin Autocad-ohjelmiston lisäksi SmartPlant Instrumentation, Eplan, tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston.
  • sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 23.9.2018 rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Pekka Jaakola, puh. 040-526 3621, pekka.jaakola@comatec.fi