(Poistunut julkaisusta)

Instrumentointisuunnittelija, suorarekrytointi, Pöyry
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2018

Etsimme nyt suunnittelutiimimme vahvistukseksi Espooseen INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJAA toimimaan osana asiantuntijatiimiämme teollisuuden projekteissa.

Yritysesittely

Konsultointi. Suunnittelu. Projektit. Käytön tuki.

Pöyry on Suomen johtavia kotimaisia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme kansainvälisesti etenkin energia-alan ja teollisuuden hankkeissa. Tarjoamme globaalia ja paikallista osaamista asiakkaille yhteensä 45 maassa. Palveluksessamme työskentelee yhteensä 5500 asiantuntijaa ja meillä on yhteensä 115 toimistoa maailmanlaajuisesti. Toimeksiantomme vaihtelevat yksittäisistä suunnittelutehtävistä suuriin investointihankkeisiin. Toimimme saumattomasti, ammattimaisesti, innovatiivisesti ja vastuullisesti. Asetamme työssämme tiukat vaatimukset rehellisyydelle, eettisyydelle ja turvallisuudelle. Vuonna 2018 Pöyry juhlistaa ylpeänä 60-vuotista taivaltaan yhdessä henkilöstönsä, asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa.

Työtehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana Pöyryn teollisuuden paikallispalveluiden tiimiä, jossa päätoimialana on teollisuuteen tehtävä sähkö-, automaatio- ja instrumentointi sekä mekaaninen putkistosuunnittelu. Tehtäviisi kuuluu kotimaan sekä kansainvälisten teollisuuden projektien tukeminen instrumentointisuunnittelussa. Vastuullasi on kenttäsuunnittelu, asennusvalvonta, laitehankintojen tekninen määrittely ja käyttöönotto. Tehtävän kuvaa voidaan räätälöidä hakijan vahvuuksien mukaan, ja tehtävän kuvaan voi kuulua myös muita asiantuntijatehtäviä.

Sinun profiilisi

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa AMK-insinööri- tai DI-insinööri koulutusta,ja useamman vuoden kokemusta teollisuuden instrumentointisuunnittelusta ja projektien hoidosta. Kohteet ovat vaativia, ja ne edellyttävät hakijalta erityistä ammattitaitoa, ja luotettavuutta. Työskentelyotteesi on huolellinen, tarkka ja asiakaslähtöinen. Työskentelet luontevasti suomen- ja englanninkielellä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä.

Tarjoamme

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä, työskentelet yhdessä osaavien ja ammattitaitoisten asiantuntijoidemme kanssa viimeisimmän teknologian parissa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Toimipaikkasi sijaitsee Espoon Matinkylässä.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Työsuhde alkaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi