(Poistunut julkaisusta)

Instrumentointisuunnittelija, kokoaikainen, Etteplan Finland Oy, Lappeenranta tai Imatra
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Etteplanille instrumentointisuunnittelijaa sähkö -ja automaatiosuunnitteluosastolle kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Työskentelypaikkakuntana voi toimia Lappeenranta tai Imatra. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Instrumentointisuunnittelijana pääset osallistumaan mielenkiintoisiin ja monipuolisiin projekteihin esisuunnittelusta toteutukseen paperi -ja sellutehdasympäristöihin. Etteplanin asiakkaat ovat paikallisia teollisuuslaitoksia ja kansainvälisiä laitetoimittajia, jotka hyödyntävät toiminnoissaan korkeaa teknologiaa.

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 
Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!
https://www.etteplan.com/fi

Pääasialliset työtehtävät
 • Projektityöskentely
 • Suunnittelutyö
 • Sidosryhmätyöskentely
Odotamme sinulta
 • relevanttia teknistä koulutustaustaa (AMK/DI)
 • kokemusta suunnittelusta
 • CAD- ja/tai tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmistojen osaamista
 • ongelmanratkaisukykyä ja projektinhallintataitoja
Tarjoamme sinulle
 • mahdollisuuden kehittää osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa
 • mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön
 • mukavien ja osaavien kollegoiden tuen
 • rennon yrityskulttuurin, jossa työtä tehdään ammattimaisella asenteella

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.3.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.