(Poistunut julkaisusta)

Instrumentointiasentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Haemme instrumentointiasentajaa asiakkaallemme Vaasan ja Seinäjoen alueelle osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ on liikkuvaa ja työskentelyalueena on Pohjanmaan alue. Tehtävä soveltuu niin aloittelevalle kuin harjaantuneellekin instrumentointiasentajalle sillä tehtävä ja vastuut tarkentuvat vielä tarkemmin valittavan henkilön kokemuksen perusteella.

Instrumentointiasentajana toimit haastavissa ja monipuolisissa energia-, prosessi- ja elintarviketeollisuuteen liittyvissä tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi instrumentoinnin huoltoa, säätöjä, tarkistuksia ja vikaantuneiden komponenttien vaihtoa, vianhakua sekä korjausta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin aiempaa instrumentointiasennuksen osaamista. Sinulta löytyy myös tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä sujuva englannin ja suomen kielen taito. Olet persoonaltasi oma-aloitteinen tarkka tekijä, joka luottaa omaan vahvaan asiantuntemukseensa. Sinulla on mielellään kokemusta myös projektityöskentelystä.

Tässä tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet syventää omaa asiantuntemustasi sekä ottaa lisää vastuuta oman osaamisesi lisääntyessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela, markus.korpela@barona.fi