(Poistunut julkaisusta)

INSTALLATION MANAGER
KOMPAN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Tarjoamme Sinulle markkinajohtajan laadukkaat tuotteet sekä monimuotoiset asennusmahdollisuudet, kansainvälisen tuen tehtävässä menestymiseen sekä loistavat työkaverit kannattavaa tulosta tekevässä tiimissä.

Installation & After Sales Managerina tehtävänäsi on vastata KOMPAN Finland Oy:n laadukkaiden tuotteiden asennuspalveluista suurissa ja haasteellisissa projekteissamme. Työssäsi kehität ja hoidat kumppanuussuhteita asennuspartnereiden kanssa sekä hiot prosessejamme vieläkin asiakaslähtöisemmäksi. Tärkeimpien myyntikollegoidesi kanssa toimit mutkattomasti päivittäin vahvistaen voittaja-kulttuuriamme sekä tukien heitä suurissa projekteissa. Saat myös olla kehittämässä logistisia prosessejamme sekä After Sales toimintojamme. Olet osa valtakunnallista tiimiä ja kollegasi toimivat eri puolilla Suomea. Tehtävässä raportoit Suomen maajohtajalle. Toimit itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa tavaten aktiivisesti asiakkaita.

 

Haemme tehtävään aktiivista tekijää. Odotamme, että sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä esim. rakennustyömaalta projektitöistä. Hakemamme henkilö pystyy viemään läpi samanaikaisesti useita eri vaiheissa olevia asennusprojekteja suunnitellussa aikataulussa ja budjetissa. Ongelmanratkaisukykysi on loistava ja nautit haasteellisista tehtävistä. Olemme avoimia sen osalta, miltä toimialalta ja minkä ratkaisujen/tuotteiden parista asennuskokemuksesi on. Intohimo jatkuvaan parantamiseen sekä hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ovat keskeisiä työssä menestymisen kannalta. Kansainvälisessä organisaatiossa yhteistyö ja kouluttautuminen vaativat suomen kielen ohella hyvää englannin kielen taitoa. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi – olet aktiivinen ja sinulla on vahva halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Oletko valmis tarttumaan uuteen haasteeseen?

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä vahvan brändin ja innovatiivisten tuotteiden parissa osana kansainvälisesti alansa johtavaa yritystä. Yrityksen toimintakulttuuri on myynnillinen ja se on ensiaallossa kehittämässä ja tarjoamassa uusia innovatiivisia tuotteita asiakkaille. Saat työssä toimia itsenäisesti lähellä asiakkaitasi ja nähdä työn konkreettisia tuloksia.

 

Innostuitko? Oletko etsimämme jatkuvan kehittämisen ammattilainen? Hae tehtävää heti ja viimeistään 21.6.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustetun hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-14157. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Eija Laine puh. 040 809 2997.