(Poistunut julkaisusta)

Installation & Commissioning Specialist Outotecille liikkuvaan työhön
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020
Oletko matkustustyöstä innostuva sähköautomaatioinsinööri? Etsimme nyt asiakkaallemme Outotecille Installation & Commissioning Specialistia mielenkiintoisiin työtehtäviin, joka tapahtuu asiakasyrityksissä ympäri maailman. Mikäli motivoidut kansainvälisestä ja projektiluonteisesta työstä, nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä etkä pelkää liata käsiäsi, voit olla etsimämme henkilö! Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit teollisuuspainesuodattimien asennus-ja käyttöönottoprojektien parissa ympäri Suomen ja koko maailman Outotecin asiakkaiden työmailla. Työskentelet aluksi kokeneemman asiantuntijan tukena suodattimen asennus- ja käyttöönottotehtävien parissa. Sujuvan asennustyön varmistamisen ohella tarvittaessa myös neuvot ja koulutat asiakkaita laitteiden käyttöönotossa. Työ on todella liikkuvaa, toimistolla käydään vain reissujen välissä. Lähin tiimisi koostuu kulloisenkin asiakasyrityksen työntekijöistä sekä omasta I&C-tiimistä, joka tarjoaa tehtävään loistavan perehdytyksen ja tuen.

Tarjoamme


* Liikkuvan työn, jossa pelikenttänäsi on koko maailma
* Joustavan työyhteisön ja itsenäisen roolin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Teollisuuspainesuodattimien asennus ja käyttöönotto
* Koneiden turvallisuuden tarkistaminen sekä turvallisuudesta huolehtiminen
* Asiakkaiden neuvonta ja kouluttaminen koneiden käyttöönoton yhteydessä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esim. sähkö- tai automaatioinsinööri (AMK / DI)
* Aikaisempaa työkokemusta logiikkaohjelmoinnista
* Valmiutta ja halua matkustaa työssä
* Ajokortti
* Sujuva englannin kielen taito


Eduksi katsomme mikäli sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kaiken aikaisemman työkokemuksen sähköautomaation kunnossapidon tehtävistä.

Ideaalihakijamme on:


* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Joustava
* Ulospäinsuuntautunut ja reipas, menet rohkeasti uusiin tilanteisiin
* Organisointikykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Lappeenranta, sekä asiakkaiden toimipisteet Suomessa ja ulkomailla
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Outotecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.