Insinööritaustainen System Development Specialist Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019
Oletko urasi alussa oleva konetekniikan insinööri, joka on kiinnostunut myös ohjelmoinnista? Pidätkö ongelmien ratkomisesta ja palat halusta päästä oppimaan uutta? Etsimme järjestelmäkehittäjää Konecranesille osaksi kansainvälistä tiimiä koordinoimaan ja tukemaan uuden konfigurointialustan käyttöönoton parissa! Mikäli omaat teknisen koulutustaustan, työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, tutustu tehtävään tarkemmin ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista järjestelmäkehittäjää Hämeenlinnaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Konecranesille.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet osana tiimiä, joka kehittää ja jalkauttaa uutta konfigurointialustaa myynnin tueksi. Työtehtäviäsi ovat avainhenkilöiden tukeminen esimerkiksi myynnin työkalujen päivittämisessä ja kehittämisessä, muutostestauksissa sekä järjestelmän kehittäminen. Lisäksi toimit ohjelmiston käyttäjien tukena, samalla keräten palautetta sekä kehitysideoita ja toimit täten yhteytenä ohjelmiston käyttäjien ja ohjelmiston kehittäjien välillä. Työ sisältää jonkin verran ohjelmointia sekä uusien toimintojen testausta.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ohjelmistonkehityksen parissa monipuolisissa tehtävissä kansainvälisessä ympäristössä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus tekniikan alalta, esimerkiksi konetekniikasta, mekaanisesta suunnittelusta tai sähkötekniikasta. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut. Tekninen taustasi auttaa sinua ymmärtämään paremmin työkalun käyttäjien vaatimuksia. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus mekaanisesta suunnittelusta ja/tai ohjelmistokehittämisestä. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on kokemusta ohjelmoinnista, mieluiten Vistual Basic ja .Net -ohjelmointikielistä. Kokemus myös muista ohjelmointikielistä katsotaan eduksi.

Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä sekä nopeaa oppimiskykyä. Aikataulut ovat välillä tiukat, joten hyvä paineensietokyky on tärkeä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielitaitoa. Lisäksi suomen ja saksan kielitaito katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekniikan alan koulutustausta (esim. kone- tai sähkötekniikka, AMK/DI)
* Ohjelmointitaitoja (esim. Visual Basic, .Net)
* Hyvä paineensietokyky
* Hyvät kommunikointi- ja priorisointikyvyt
* Sujuva englannin kielitaito, puhuttu ja kirjoitettu


Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen suomen ja saksan kielistä.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen, 37,5h/viikossa

Kesto: 12kk, jonka aikana on mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Hämeenlinna

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Konecranes Oyj on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1239873
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna