Insinöörioppilas, Vantaan ja Tampereen kiviaines- ja kiertotalousyksikkö
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme insinöörioppilasta maa- ja kalliopalveluihin Kiviaines- ja kiertotalousyksikköön Vantaalle ja Tampereelle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Insinöörioppilaana tehtäviisi kuuluu projektien työnjohtoharjoittelu, projektin back up -toimistotehtävät ja tuotannon avustavat tehtävät. Saat myös kokonaiskäsityksen projektien hallinnasta työmaainsinöörin silmin. 

Työnjohtoharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Tulet työskentelemään alan ammattilaisten kanssa haastavassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä. Destialla sinua odottaa välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt ajoittuvat kesäkuukausille tai sovitun mukaisesti. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla tai Tampereella, sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet AMK:n teknisen alan opiskelija. Toivomme, että olet suorittanut vähintään vuoden kestoisen työharjoittelun infra- tai rakennusalalla. Katsomme eduksi hyvät IT-taidot. Toivomme sinulta myös aktiivista ja itsenäistä työotetta, vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään aluepäällikkö Kimmo Rasimus, 041 731 2081 tai kimmo.rasimus@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Vantaa

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot