Insinöörioppilas, Tampereen seudun kiviaines- ja kiertotalous
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä osaksi kivenkovaa porukkaamme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme insinöörioppilasta maa- ja kalliopalveluiden Etelä- ja Länsi-Suomen alueen Kiviaines- ja kiertotalousyksikköön kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Insinöörioppilaana Destian kiviainesyksikössä työtehtäväsi koostuvat pääosin kiviainestuotannon ohjaus- ja tuotantoalueiden ylläpitotehtävistä. Osallistut myös tarjouslaskentaan, taloushallintoon ja hankintatehtäviin. Työtehtäväsi määräytyvät myös kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Harjoittelun aikana pääset tutustumaan infra-alan mielenkiintoiseen maailmaan. Pääset osakti Kiviaines- ja kiertotalousyksikön tiivistä ja asiantuntevaa kivitiimiä. Asiantuntevan tiimin jäsenenä pääset tekemään monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä laaja-alaisesti innovatiivisessa työyhteisössä. 

Työt ajoittuvat toukokuun alusta elokuun loppuun, tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Tampereella.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet vähitään 2. vuosikurssin insinööri- tai geologiopiskelija, jolla on reipas ja oma-aloitteinen ote työhön. Pystyt hyvin itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit myös lyontevasti ryhmässä. Omaat hyvät IT-taidot ja käytät sujuvasti perusohjelmia. Infrarakentamisen tai kiertotalouden työkokemus antaa hyvät lähtökohdat menestymiseen, mutta eivät ole välttämättömiä. Työ on liikkuvaa, joten katsomme oman auton käyttömahdollisuuden eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat aluepäällikkö Kimmo Rasimus, kimmo.rasimus@destia.fi tai 040 737 1050 sekä yksikön johtaja Tero Ristolainen, tero.ristolainen@destia.fi tai 045 316 2898.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404317
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere