Insinöörioppilas, radan kunnossapito (KP7)
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme insinöörioppilasta Ratapalveluiden radan ja turvalaitteiden kunnossapitoprojektiin kunnossapitoalueelle 7 (KP7, Kouvola-Lappeenranta-Parikkala) kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Tässä tehtävässä pääset mukaan radan ja turvalaitteiden kunnossapitoprojektiin (KP7) Karjalan rata. Insinöörioppilaana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Kokeneen työryhmän mukana olet suorittamassa monipuolisia radanpidon töitä rataosuuksilla, jotka ulottuvat Kouvolasta Lappeenrannan kautta Parikkalaan. Insinöörioppilaan tehtävä antaa erinomaisen pohjan työmaainsinöörin tehtävään.  Pääset myös toteuttamaan erilaisia radan kartoitustehtäviä. Pääasiallinen työalue Kouvola-Lappeenranta-Parikkala alueella. 

Radan kunnossapidon projektissa pääset tutustumaan rautatieympäristöön ja radan monipuolisiin töihin, joilla varmistetaan junaliikenteen turvallinen kulku. Työssäsi pääset näkemään ja kokemaan asioita, joita ei takuuvarmasti opeteta koulun penkillä. Saat varmuudella erilaisen ja uudenlaisen kokemuksen infra-alan työmahdollisuuksista tässä tehtävässä. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä sekä positiivisella meiningillä.

Työn aloitus ajoittuu toukokuuhun ja kestää elo/syyskuun loppuun asti. Työt ajoittuvat pääasiallisesti klo 07:00 - 15:00, mutta ilta-, yö- ja viikonlopputöitä on myös satunnaisesti. Toimipisteesi sijaitsee Lappeenrannassa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet 2.-3. vuosikurssin infra-alan opiskelija. Toivomme, että olet joustava ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa sekä sinulta löytyy hyvät ATK-taidot. Vaikka tehtävässäsi et ole yksin, toivomme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään työpäällikkö Henri Kosonen, 044 770 0423 tai henri.kosonen@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Lappeenranta

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot