Insinöörioppilas, pääkaupunkiseudun energiainfra-hankkeet
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme insinöörioppilasta energiapalveluiden energiainfra-hankkeelle pääkaupunkiseudulle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haemme insinöörioppilasta toistaiseksi määrittelemättömään sijaintiin pääkaupunkiseudulle ensi kesänä alkaviin hankkeisiimme. Insinöörioppilaana tehtäviisi kuuluu projektin talouteen, aikatauluun sekä laatuaineistoon tutustuminen. Perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana ja saat kokonaiskäsityksen projektin hallinnasta työmaainsinöörin silmin. 

Destia on julkaissut alansa edeltäkävijänä hiilineutraalisuustavoitteet, joiden tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä. Toimintamme perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen ja kestävään kehitykseen. Jokainen ihminen toimii yksilönä, omine vahvuuksineen ja haasteineen. Haluamme löytää sinulle sopivaa tekemistä, jossa pääset tekemään mieluisia asioita sekä oppimaan ja kehittymään. Sopivan henkilön kohdalla, voimme suunnitella yhdessä pidemmän tähtäimen suunnitelmaa yrityksessämme työllistymiseen.

Työt ajoittuvat touko-elokuulle, mutta harjoittelun alku ja loppu voidaan sopia tarpeidesi mukaan. Toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Ensisijaisesti sinun olisi hyvä olla erikoistumassa sähköverkko-, talonrakennus- tai infrapuolen toimintaan, mieluiten talonrakentamiseen. Opastamme työtehtävät, joten mittavaa kokemusta rakentamisesta ei tarvitse olla taustalla, mutta katsomme kokemuksen eduksi tehtävässä. Sinulla olisi hyvä olla työturvallisuuskorttikoulutus käytynä/voimassa. Tarvittaessa voimme kuitenkin järjestää koulutuksen sinulle. Odotamme myös, että olet kiinnostunut rakentamisesta ja infra-alasta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään yksikön päällikkö Henri Tolonen, 050 522 1078 (17.12.2021 klo 12-14, 14.1.2022 klo 12-14 tai 17.2.2022 klo 12-14) tai henri.tolonen@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Helsinki

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot