Insinöörioppilas ja työnjohtoharjoittelija, Helsingin Kaisantunneli
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme insinöörioppilasta ja työnjohtoharjoittelijaa Kaisantunneli -projektille Helsinkiin kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Insinöörioppilaana tehtäviisi kuuluu Kaisantunnelin projektin talouteen, aikatauluun sekä laatuaineistoon tutustuminen. Kun tarvittava osaamistaso on saavutettu, tulet tuuraamaan kesälomia muiden projektin toimihenkilöiden tukemana. Saat kokonaiskäsityksen suurprojektin hallinnasta työmaainsinöörin silmin. 

Työnjohtoharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Tulet tutustumaan kallio-, maa-, tukemis- sekä ratatyömaailmaan. Kaisantunneli on keskeisellä paikalla oleva suurprojekti, jossa työnsuunnittelulla ja valvotulla suorittamisella on merkittävä rooli. Tulet työskentelemään alan ammattilaisten kanssa haastavassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä.

Destian harjoittelijana pääset tutustumaan vaativan kaupunkirakentamisen mielenkiintoiseen maailmaan erittäin näkyvällä paikalla Helsingin ydinkeskustassa. Kohde on tällä hetkellä yksi Suomen vaativimmista infrahankkeista eikä tämän kaltaisia projekteja ole toteutettu tässä mittakaavassa ennen. Tässä projektissa käytetään lähes kaikkia infra-rakentamisen erikoisaloja. Pääset toteuttamaan suurprojektia yhdessä todellisten ammattilaisten kanssa. Destialla sinua odottaa välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt ajoittuvat kesäkuukausille tai sovitun mukaisesti. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Aiempi kokemus maarakennusalalta ja pätevyys työturvallisuudesta on eduksi. Mahdolliset erikoisosaamiset louhinnasta, pohjarakentamisesta tai ratarakentamisesta katsotaan suureksi eduksi. Kaisantunnelilla tehdään yhteistyötä useiden henkilöiden kanssa, joten toivomme sinun olevan positiivinen ja sosiaalinen. Toivomme sinulta myös aktiivista ja itsenäistä työotetta, vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään työpäällikkö Juha Viitala, 040 779 5755 (arkisin klo 14–16) tai juha.viitala@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Helsinki

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot