Insinöörioppilas ja mittausharjoittelija, radan kunnossapito- ja rakentamismittaukset
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme insinöörioppilasta ja mittausharjoittelijaa Destian ratapalveluihin radan kunnossapito- ja rakentamismittauksiin ympäri Suomen kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Insinöörioppilaana pääset osallistumaan mittausharjoittelijan tehtäviin. Tehtäviisi kuuluu yhdessä kokeneemman työparin kanssa takymetri ja gnss-mittauksia rataympäristössä. Toimit osana nuorta, rentoa ja ammattitaitoista tiimiä ja kesän aikana pääset kehittämään mittausosaamistasi ja saat vastuuta kehittymisesi mukaan. 

Harjoittelun aikana pääset tutustumaan radan kunnossapidon urakoiden mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään meidän ammattitaitoisen työnjohdon ohjauksessa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä sekä positiivisella meiningillä. Destia tarjoaa myös kiinnostavan urapolun ja työllistymismahdollisuudet valmistumisen jälkeen ovat hyvät.

Ensisijaisesti työaika on toukokuun alusta elokuun tai syyskuun loppuun. Toimipisteesi sijaitsee Pirkkalassa, Oulussa, Turussa tai Lappeenrannassa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet maanmittausinsinööri- tai kartoittajaopiskelija. Aikaisempi kokemus takymetrimittauksista katsotaan eduksi, mutta motivoitunut ja oppimishaluinen asenne on tärkeintä. Tulet tekemään yhteistyötä monen henkilön kanssa, joten onnistunut kesä edellyttää myös yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Työkohteet sijaitsevat eripuolilla Suomea, joten työ vaatii matkustusvalmiutta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään mittauspäällikkö Juha Martikainen 040 757 2611 (tavoitettavissa päivinä 1.12-17.12, 17.1-4.2) tai juha.martikainen@destia.fi ja yksikön päällikkö Antti Ranua, 040 555 7822 (tavoitettavissa päivinä 10-14.1, 7.2-) tai antti.ranua@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Pirkkala, Oulu, Turku, Lappeenranta

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot