(Poistunut julkaisusta)

Insinööriopiskelijalle kesätyö varastolla
Elematic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haluatko kesätyön, jossa on oikea tekemisen meininki? Oletko kehittymishaluinen ja teknisen ajattelutavan omaava hyvä tyyppi? Haluatko nauttia kesäilloista ja viikonlopuista ilman huolta työvuorolistasta. Opiskelet tekniikan alalla ensimmäistä tai toista vuotta, olet teknisesti orientoitunut tulevaisuuden osaaja ja haluat päästä käsiksi oikeisiin töihin? Olet työotteeltasi ahkera ja oma-aloitteinen, etkä pelkää tarttua käytännön työhön. Tässä tehtävässä ratkaisevaa on asenne ja halu tehdä työ hyvin.

Etsimme asiakkaallemme Elematic Oyj:lle kevät/kesäkaudeksi varastotyöntekijää. Elematic Oyj on suomalainen globaali yritys, joka suunnittelee, valmistaa, myy, huoltaa sekä toimittaa koneita ja laitteita betonielementtiteollisuudelle ympäri maailmaa yli 50 vuoden kokemuksella. Elematic Oyj on vankan ja monipuolisen osaamisen yritys, jolla on tarjota mahdollisuuksia myös tulevaisuutta silmällä pitäen. 

Tässä tehtävässä tulet tuuramaan kesälomia ja työtehtävät keskittyvät varaston päivittäisiin tehtäviin, kuten pakkaamistehtäviin ja keräilyyn. Pidät huolta siitä, että varastolla homma toimii ja toimitukset ja tilaukset lähtevät täsmällisesti oikein ja sovitusti. Saatat joskus myös vastaanottaa tilauksia. Ajattelet omilla aivoillasi, olet oma-aloitteinen ja tarkka tyyppi, joka haluaa kehittyä työssään ja kehittää myös ympäristöään. Olet aidosti kiinnostunut varastotyöstä ja ymmärrät, miten tärkeää on hyvä asiakaspalvelu sekä omaat sitä kuuluisaa maalaisjärkeä. Työkokemusta tärkeämpää on innostunut työote ja halu tehdä työ hyvin. Voit olla urasi alkuvaiheessa, sillä tulet saamaan kevään aikana kattavan perehdytyksen tehtävään. Työssäsi saat myös varastotiimin täyden tuen. Tässä tehtävässä yhdistyvät varastopuolen tekemisen meininki ja toimistopuolen säännöllinen työaika. 

Etuja tehtävässä menestymiseen:
- Tekninen koulutustausta (esimerkiksi logistiikka, tuotantotekniikka, rakennusala, konepuoli tai automaatio)
- Eduksi aiempi kokemus varastotehtävistä (ei välttämätön)

Tehtävä alkaa osa-aikaisesti kevään aikana ja heti kun opinnot sallivat töitä on luvassa täysipäiväisesti. Lopetus on myös joustavasti valitun henkilön toiveiden mukaan sovittavissa, esimerkiksi elokuulle tai sen loppuun. Työaika on arkisin klo 8-16. Työpisteesi sijaitsee Toijalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan oheisen linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Jenni Siivonen perjantaina 9.2.2018 kello 10-11 numerosta 046 922 4036 sekä Tampereen rekrytointitiimi sähköpostitse osoitteesta rekrytointi.tre@studentwork.com.