Insinööriopiskelija työnjohtoharjoitteluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta sekä kestävämpiä työskentely- ja asumisympäristöjä. Haemme innokasta ja ennakkoluulotonta

 

TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA

 

automaatiotiimiimme Helsingin toimipisteeseen. Tässä tehtävässä toimit työnjohdon avustavissa tehtävissä, kuten työtilausten vastaanottamisessa, huoltojen organisoinnissa ja aikataulutuksessa sekä pääset avustamaan tarjouslaskennassa ja tuotannonohjausjärjestelmämme päivittäisessä käytössä. Kesän aikana pääset myös toimimaan itsenäisesti tuuraten työnjohdon lomia.

Tuleva tiimisi koostuu innokkaista automaation ammattilaisista eli huoltopäälliköstä, projektipäälliköstä sekä asentajista. Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian ja on kesän ajan täysipäiväinen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena opintojen ohella tai tehdä päättötyösi meille.  

 

Etsimme harjoitteluun automaatio- tai sähköinsinööriopiskelijaa. Arvostamme kaikenlaista työelämästä saatua kokemusta, ja bonuspisteitä saat erityisesti rakennusautomaatioon liittyvästä osaamisesta. Tärkeintä onnistumisen kannalta on kuitenkin se, että sinulta löytyy reipasta asennetta, palveluhenkisyyttä, rohkeutta ja innokkuutta uuden oppimiseen!

 

L&T tarjoaa asiakkailleen kattavat kiinteistötekniikan palvelut. Palvelutarjoamamme on laaja ja siihen kuuluu mm. kylmälaite- ja jäähdytyslaitepalvelut, automaatiopalvelut, sähköpalvelut, LVI-palvelut, paloturvapalvelut sekä energiapalvelut hallinta- ja hälytyskeskuksineen. Isona talona meillä on tarjota monipuolisia uramahdollisuuksia, joten hyvin hoidettu harjoittelu voi tietysti poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä!

 

Kiinnostuitko? Kirjoita omannäköisesi hakemus 12.5. mennessä, ja olet mukana prosessissa! Haastattelut järjestetään viikolla 20. Lisätietoja tehtävästä saat yksikönpäällikkö Hanna Tervakankaalta, +358 40 533 7469.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450208
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35276786.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki