Insinööriharjoittelijoita puolijohdevalmistukseen
Okmetic

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Kiinnostaako työ kasvavalla puolijohdealalla korkean teknologian parissa? Etsimme insinööriharjoittelijoita puolijohdealan asiantuntijatiimeihimme kasvamaan kanssamme.

Pääset työskentelemään kehitysprojektissa osana puolijohdealan huippuammattilaisten tiimiä. Insinööriharjoittelussa tähdätään diplomityön kautta työllistymiseen esimerkiksi prosessilaatuinsinöörin tehtävään. Insinöörimme työskentelevät sekä kiekkovalmistuksen, SOI-kiekkojen että kuvioinnin valmistusprosessien parissa. 

Harjoittelijan tehtäväsi koostuvat avustavista tuki- ja kehitystehtävistä tuotantoprosessin ja -laitteiden parissa. Ne tarjoavat sopivassa tasapainossa käytännön työtä ja teoreettista analyysia prosessien ja valmistuksen parissa. Tässä tehtävässä pääset ottamaan ensimmäisen askeleesi kohti asiantuntijuutta ja opit ymmärtämään alueen teknologioista ja prosesseista. Kehitysprojektisi sisältävät usein laitteiden käytettävyyden, prosessin suorituskyvyn, saannon tai laadun kehittämistä.

Toivomme, että olet jo teknisen korkeakoulutaipaleen loppusuoralla ja sinulla on kiinnostusta kehittää osaamistasi puolijohde-, materiaalitekniikan tai kemian alueella. Eduksi tehtävässä katsomme aikaisemman kokemuksen alasta, tutkimuksesta tai vastaavien tuotantoprosessien parissa työskentelystä muussa teollisuudessa. 

Tuotantoprosessiamme optimoidaan ja ohjataan datalla, joten tehtävässä on eduksi tilastollinen, analyyttinen tai matemaattinen osaaminen. Myös materiaalituntemus tai mittaustekniikan osaaminen auttaa sinua tehtävässäsi.

Tehtävän aloitusajankohta sopii joustavasti joko keväällä tai alkukesästä. Kehitysprojektit täsmentyvät alkuvuodesta ja valitsemme harjoittelijat taustan ja soveltuvuuden perusteella. Lähetä meille ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 28.2.

 

Okmetic on osa globaalia puolijohdeteollisuutta

Okmetic on globaalisti toimiva korkean teknologian yritys, jolla on hyvät kasvunäkymät. Olemme mailman markkinajohtaja korkean suorituskyvyn erikoispiikiekoissa, jotka toimivat alustana mm. antureille, erillispuolijohteille ja analogiapiireille. Elektroniikan määrän lisääntyminen eri toimialoilla, kuten autoissa, teollisuudessa ja lääketieteessä lisää samalla myös piikiekkojemme kysyntää. Olemme osa korkean teknologian tuotteiden jalostusketjua ja kehittämme modernia korkean teknologian valmistusta Suomeen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550351
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa