(Poistunut julkaisusta)

Insinööriharjoittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Haemme innokkaita ja ennakkoluulottomia

INSINÖÖRIHARJOITTELIJOITA

 

3-6 kuukauden määräaikaisiin työsuhteisiin pääkonttorillemme Helsingin Pitäjänmäkeen. Pääset toimimaan työnjohdon ja projektipäälliköiden avustavissa tehtävissä, kuten työtilausten vastaanottamisessa, huoltojen organisoinnissa ja aikataulutuksessa sekä avustamaan tuotannonohjausjärjestelmämme päivittäisessä käytössä. Tässä työssä pääset tutustumaan useisiin talotekniikan osa-alueisiin ja esimiestemme ja asiantuntijoidemme arkeen.

 

Harjoittelijaksi sopii hyvin kiinteistötekniikkaa amk:ssa tai yliopistossa opiskeleva tyyppi. Voit opiskella esim. sähkö-,  tai automaatioalaa. Ei haittaa ollenkaa, jos olet aiemmin kartuttanut kokemusta jo erilaisista avustavista työnjohdon tehtävistä. Hakemamme harjoittelija on innokas, huolellinen ja kehittymishalukas ja luonteeltaan sopivan palveluhenkinen.

 

Muistathan, että hyvin hoidettu harjoittelu voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Kiinteistötekniikan toimiala on L&T:llä kasvava ja kehittyvä toimiala, joten meillä on tarjota monipuolisia uramahdollisuuksia.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 28.2. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.