(Poistunut julkaisusta)

Insinööriharjoittelija (useita paikkakuntia)
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva infra-alan opiskelija!

Haemme kesäksi insinööriharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen infraomaisuuden hallinta yksikköömme. Työsi käsittää päällystyskohteiden valvontaa Etelä-Suomen tiestöllä, toimistotyötä, raportointia ja selvityksiä. Sijoituspaikkasi voi olla Kouvola, Lappeenranta tai Espoo.

Yksikkömme tekee laaja-alaisesti infraomaisuuden hallintaan liittyviä selvityksiä ja konsultointia koko infran elinkaaren ajalle lähtien ylläpidon rahoitustarvetarkasteluista aina korjauskohteiden valintaan, hankintaan ja valvontaa asti. Päällysteet ovat yksi yksikkömme erikoisosaamisalueista.

Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva insinööriopiskelija. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 11.3.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jaakko Dietrich, puh. 040 5922 954.