(Poistunut julkaisusta)

Insinööriharjoittelija Martinlaakson voimalaitoksen sähkö- ja automaatioryhmään
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme Martinlaakson voimalaitokselle sähkö- ja automaatioryhmään insinööriharjoittelijaa ajalle 2.5. – 30.9.2019.

Työtehtäväsi tulevat olemaan, osaamisestasi riippuen, erilaisia tuotannon kunnossapidon sähkö- ja automaatiotöitä, esimerkiksi ennakkohuolto- ja korjaustöihin osallistumista, kunnossapitojärjestelmän ylläpitoa ja mahdollisesti uusintaprojekteihin osallistumista. Lisäksi pääset osallistumaan tuotannon laitteiden häiriöiden selvityksiin sekä osaamisestasi riippuen myös mahdollisesti toimimaan tiimimme asentajien esimiehenä vakituisten henkilöidemme ollessa vuosilomalla. 

Olet sähkö- tai automaatioalan insinööriopiskelija, jolla on takanaan mielellään vähintään kaksi vuotta alan opintoja. Toivomme sinun olevan innokas oppimaan uutta sekä tottunut käyttämään tietokonetta. Suuntautuminen sähkö- tai automaatiotekniikkaan sekä aiempi työkokemus kunnossapidosta ovat sinulle eduksi. Edellytämme tehtävään valittavalta 18 vuoden ikää. 

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.