(Poistunut julkaisusta)

Insinööriharjoittelija Martinlaakson voimalaitoksen sähkö- ja automaatioryhmään
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme Martinlaakson voimalaitokselle sähkö- ja automaatioryhmään insinööriharjoittelijaa ajalle 7.5. – 31.8.2018.

Työtehtäväsi tulevat olemaan, osaamisestasi riippuen, erilaisia tuotannon kunnossapidon sähkö- ja automaatiotöitä, esimerkiksi ennakkohuolto- ja korjaustöihin osallistumista, kunnossapitojärjestelmän ylläpitoa ja mahdollisesti uusintaprojekteihin osallistumista. Lisäksi pääset osallistumaan tuotannon laitteiden häiriöiden selvityksiin sekä osaamisestasi riippuen myös mahdollisesti toimimaan tiimimme asentajien esimiehenä vakituisten henkilöidemme ollessa vuosilomalla.

Olet sähkö- tai automaatioalan insinööriopiskelija, jolla on takanaan mielellään vähintään kaksi vuotta alan opintoja. Toivomme sinun olevan innokas oppimaan uutta sekä tottunut käyttämään tietokonetta. Suuntautuminen sähkö- tai automaatiotekniikkaan sekä aiempi työkokemus kunnossapidosta ovat sinulle eduksi. Edellytämme tehtävään valittavalta 18 vuoden ikää.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Jarkko Savinainen 050 5693361 tai jarkko.savinainen(at)vantaanenergia.fi

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 18.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.