Insinööriharjoittelija, infraomaisuuden hallinta
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista! Hae meille insinööriharjoittelijaksi Etelä-Suomen päällystyskohteiden valvontatöihin. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi innostuneen asenteen, aktiivisen otteen työhön ja  aidon kiinnostuksen infra-alaa kohtaan.

 

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

 

Tervetuloa infraomaisuuden hallinta -yksikköön

Insinööriharjoittelijana olet osa 15 hengen yksikköä, joka toimii usealla paikkakunnalla koko Manner-Suomen alueella. Teemme laaja-alaisesti infraomaisuuden hallintaan liittyviä selvityksiä ja konsultointia koko infran elinkaaren ajalle lähtien valtakunnallisista tiestön, siltojen ja radan kunnossapidon rahoitustarvetarkasteluista aina korjauskohteiden valintaan, hankintaan ja valvontaa asti. Päällysteet ovat yksi yksikkömme erikoisosaamisalueista.

 

Tehtäviisi tulee kuulumaan päällystyskohteiden valvontaa Etelä-Suomen tiestöllä, toimistotyötä, raportointia ja päällysteiden valvontaan ja suunnitteluun liittyviä selvityksiä.

 

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa. Ramboll Finland valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa Suomen yhdeksänneksi parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.

 

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • loppuvaiheessa olevia infra-alan insinööriopintoja
  • hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa
  • oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä
  • matkustusvalmiutta
  • oman auton käyttömahdollisuutta työmaakäynneillä kesän aikana.

 

Tule osaksi Projektinjohdon ja kiinteistökonsultoinnin osaajien joukkoa
Ramboll on rakennetun ympäristön elinkaarijohtamisen edelläkävijä. Palvelumme kattavat sekä infra- että kiinteistöhankkeiden strategisen valmistelun, suunnittelun ja rakentamisen johtamisen sekä käytön ja ylläpidon aikaiset konsultointitehtävät. Elinkaarijohtamisella varmistamme asiakkaidemme tavoitteiden toteutumisen kestävän kehityksen mukaisesti.

 

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

 

Jos joku asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikön päällikkö, Jaakko Dietrich puh  040 5922 954.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot