(Poistunut julkaisusta)

Insinööri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Tehtävän kuvaus

Helsingin sosiaali- ja terveystoimella on toimitiloja yli 200:ssa eri osoitteessa pääasiassa Helsingissä. Tilat ovat erilaisia sosiaali- ja terveydenhuollon erityistiloja, joiden neliömäärä on yhteensä yli 500 000 m2.
Tilapalvelun tehtävät liittyvät ydintoiminnan tarvitsemien tilahankkeiden ohjelmointiin ja suunnitteluun, väistötilojen ja kiireellisten lisätilatarpeiden selvittämiseen, tilarekisterin ja vuokranmaksun hallintaan sekä viraston edunvalvontaan kaikissa tiloihin liittyvissä asioissa.

Haemme moniammatilliseen asiantuntijajoukkoomme sosiaali- ja terveydenhuollon tiloista ja tilojen kehittämisestä kiinnostunutta insinööriä vakinaiseen työsuhteeseen. Tilapalvelut on moniammatillinen, innostava ja kehittämismyönteinen yksikkö, jossa sinun on mahdollista kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Palvelussuhde alkaa 9.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluvat asiantuntijatehtävät kuten toimialan pienten toiminnallisten ja teknisten rakennus- ja korjaustöiden arviointi ja valvonta, kiinteistöjen huollon ja käyttäjäpalvelujen koordinointi ja toteutumisen seuranta, laskujen tarkastus ja kuluseuranta sekä sisäilmastoon liittyvät valvontatehtävät. Vastuualueeseen kuuluu myös toimialan ydintoiminnan tarvitsemien teknisten laitteiden ja laitteistojen kiinteisiin asennuksiin liittyvät asiantuntijatehtävät.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös toimialan edunvalvonta rakennus- ja korjaushankkeissa sekä näihin liittyvien hankintojen teknisen asiantuntijanäkemyksen tuottaminen. Tehtävässä toimiminen edellyttää hyviä verkostoitumistaitoja ja kykyä toimia avoimessa vuorovaikutuksessa ydintoiminnan ja muiden toimialojen kuten kaupunkiympäristön toimialan välillä.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto: Soveltuva insinöörin korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: Työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä, itsenäistä työotetta, kustannustietoisuutta, usean hankkeen yhtäaikaista koordinointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää yhteistyö- sekä paineensietokykyä.

Luemme eduksi: Sosiaali- ja terveydenhuollon tilojen sekä toimintaan liittyvien teknisten järjestelmien tuntemusta.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tilapalvelupäällikkö Carl Slätis, 040 688 6646, carl.slatis@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi