(Poistunut julkaisusta)

Insinööri teknisen tuen tehtäviin
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Etsimme suurelle kansainväliselle asiakasyrityksellemme Helsinkiin hydrauliikkaa ja säätötekniikkaa tuntevaa insinööriä teknisen tuen asiantuntijatehtävään.

Tehtävässä vastaat laadukkaasta teknisestä asiakaspalvelusta omalla tuotealueellasi. Työ on siistiä sisätyötä, mutta käytännön kokemus kenttätyöstä on ensiarvoisen tärkeää. Tukipyynnöt tulevat maailmanlaajuiselta asiakasverkostolta pääasiassa kirjallisesti englannin kielellä, joten sujuva kommunikointi suomeksi ja englanniksi on tärkeää työssä onnistumisen kannalta.

Tehtävään soveltuvalla hakijalla on:

  • soveltuva tekninen koulutus (mieluiten sähkö-, kone- tai automaatiotekniikan insinööri)

  • työkokemuksen kautta tai opinnoissa hankittua osaamista säätötekniikasta ja hydrauliikasta

  • kokemusta kenttätyöstä esimerkiksi käyttöönotoista tai huolloista

  • järjestelmällinen työtapa ja rohkeutta tehdä päätöksiä

  • sujuva englannin ja suomen kielitaito

Onnistuaksesi teknisen tuen insinöörin tehtävässä sinun on oltava lisäksi yhteistyötaitoinen, sillä itsenäisistä työtehtävistä huolimatta työtä tehdään lopulta porukalla ja hyvässä hengessä. Sosiaaliset taidot ovat siis teknisen osaamisen ohella arvossaan. Työhön annetaan alkuvaiheessa vahvasti tukea, mutta tavoitteena on luoda työhön soveltuvalle ehdokkaalle omatoiminen ja vastuullinen toimenkuva.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana. Lisätietoja saat halutessasi Juha Pulkkiselta 050 3410835, parhaiten tavoitettavissa arki-iltapäivisin.