(Poistunut julkaisusta)

Insinööri tarjous-/kustannuslaskennan tehtäviin, VANTAA
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haemme asiakasyrityksellemme insinöörin tutkinnon suorittanutta henkilöä teknisiin tarjous- ja / tai kustannuslaskennan tehtäviin. Tehtävän sisältö on räätälöitävissä valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen sekä kiinnostuksen mukaan. Kyseessä on kansainvälinen suuryritys Vantaalla. Tehtävä on määräaikainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kun tehtävään soveltuva henkilö on valittu. Työsuhde solmitaan Adecco Finland Oy:n kanssa.


Työnkuva voi sisältää mm. asiakkaille räätälöityjen teknisten ratkaisujen tarjousvaiheeseen liittyvää tuote- ja kustannusmäärittelyä, teknistä konsultointia ja toimitusaikojen määrittelyä. Tehtävän sisältö voi olla aluksi suppeampi ja määrittyy tehtävään valitun henkilön mukaan. Sisäiset yksiköt ovat tärkeässä asemassa ja yhteistyötä tehdään tehtaan, logistiikan, tuotelinjojen, laatuyksikön sekä ympäri maailmaa sijaitsevien myyntikonttoreiden kanssa. Työssä on hyvät mahdollisuudet oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti.


Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut konkari. Jos olet kiinnostunut teknisistä asioista, siedät aikataulupainetta ja pidät ongelmanratkaisun haasteista sekä pyrit laadukkaaseen työn jälkeen, sinulla on hyvät lähtökohdat menestyä tehtävässä. Lisäksi asiakaslähtöisyys, tarkkuus ja kehittämishalukkuus ovat olennaisia ominaisuuksia työnkuvaa ajatellen.


Pääset työskentelemään osana erittäin ammattitaitoista tiimiä, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä kollegojen kesken. Tiimissä on hyvä yhteishenki ja toimintaa kehitetään jatkuvasti sekä omalla vastuualueella että yhdessä sidosryhmien kanssa yli organisaatiorajojen. Toimivat työkalut ja järjestelmät ovat avuksi päivittäisessä työarjessa.

 

Jos tunnistat yllä olevasta tekstistä itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Jätä hakemuksesi tehtävään Adeccon sivuilla viimeistään 16.7.2019.
Lisätietoja tehtävästä saat Adeccosta Suvi Ikolalta, p. 046 8750107 tai suvi.ikola@adecco.fi.