(Poistunut julkaisusta)

Insinööri heikkovirtajärjestelmien suunnittelutehtäviin, Ramboll Finland Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Etsimme uran alkuvaiheessa olevaa insinööriä kehittymään Rambollilla rakennusten heikkovirtajärjestelmien suunnittelutehtävissä! Sinulla on ainakin hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet jo kokenut alan ammattilainen, ja haluat työskennellä monipuolisten tietoliikenne- ja turvajärjestelmien suunnittelutehtävien parissa, voi tämä tehtävä olla sinua varten. Ramboll tarjoaa arvostettuna kansainvälisenä työnantajana mm. mielenkiintoisia projekteja, hyviä etenemismahdollisuuksia ja tapahtumia positiivisen tekemisen meiningin lisäksi. Lue lisää ja hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Tietoliikennesuunnittelijaa Ramboll Finland Oy:lle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Ramboll Finland Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään yksikössä, jossa on erikoistuttu laaja-alaisesti kiinteistöjen tietoliikenne- ja turvajärjestelmien suunnitteluun. Toimenkuvaasi kuuluu heikkovirtajärjestelmien monipuolinen suunnittelu osana uudis- ja saneerauskohteiden sähkösuunnitteluprojekteja. Lisäksi osallistut osaamisesi mukaan projektipalavereihin ja asiakastapaamisiin. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen.

Ramboll on tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallaan ja monialaisena, kansainvälisenä toimijana tarjoaa monenlaisia ura- ja kehitysmahdollisuuksia. Rambollilla panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen järjestämällä työntekijöille esimerkiksi erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja tapahtumia myös vapaa-ajalla. Ramboll muuttaa lisäksi tuliteriin toimistotiloihin ensi vuonna, joten puitteet ovat varmasti kunnossa!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. Tietoliikenneinsinööri) ja minimissään 1-2 vuotta työkokemusta heikkovirtajärjestelmien suunnittelusta. AutoCAD on sinulla hyvin hallussa. Työntekijänä olet omatoiminen ja viihdyt myös asiakasrajapinnassa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sujuva suomen kielen osaaminen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK/DI)
* Aiempaa työkokemusta heikkovirtajärjestelmien suunnittelusta
* AutoCAD-osaamista
* Sujuva suomen kielen taito
* Kiinnostus suunnittelutyötä kohtaan sekä kyky työskennellä asiakkaiden kanssa
* Omatoiminen asenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot


Eduksi katsomme asennuskokemuksen työmailta ja englannin kielen taidon.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.11.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Ramboll Finland Oy on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Ramboll toimii maanlaajuisesti 2 200 asiantuntijan voimin ja globaalisti yhtiössä työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaisia. Ramboll tarjoaa infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita.