(Poistunut julkaisusta)

Insinööri hallinnollisen puolen tehtäviin KRY Kalliorakennus Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Kiinnostaako sinua monipoliset hallinnollisen puolen tehtävät infratyömaan työmaainsinöörinä? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä oman osaamisesi mukaan. Mikäli sinulla on hieman kokemusta rakennustyömaalla toimimisesta sekä nautit vastuusta, voit olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Työnkuva sisältää rakennustyömaan hankintojen sekä aikataulujen suunnittelua. Lisäksi vastuullasi tulee olemaan erilaisten tarkastusasiakirjojen sekä laatukatselmuksien hallintaa ja laaduntarkkailua. Työmaan laskujen tarkastaminen ja kustannusennusteet sekä niiden hallinta kuuluvat myö osaksi työtäsi. Ajoittain käyt myös itse työmaalla.

Tarjoamme


* Monipuolisen työnkuvan
* Mahdollisuuden edetä organisaation sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Hankintojen ja aikataulujen tekeminen
* Kustannushallintaa liittyen kustannusennusteisiin ja laskujen tarkastuksiin
* Laadunhallintaa liittyen tarkastusasiakirjoihin ja laatukatselmuksiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävää tukeva koulutustausta rakennusalalta tai tuotantotaloudesta (AMK/DI)
* Jonkin verran aikaisempaa kokemusta työmaalla työskentelystä
* Hyvä osaaminen MS Office -ohjelmista
* Ajokortti
* Suomen ja englannin kielen sujuvat taidot


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Rohkea
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatkosta mahdollisuus keskustella
* Sijainti: Sammalvuori, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä KRY Rakennuksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
KRY Rakennus Oy on yritys, jolla on lähes 30 vuoden kokemus louhinta- ja lujitustöistä sekä vaativista betonirakentamisen projekteista. Hoidamme rakennusprojektin suunnittelusta aina toteutukseen ja käyttövalmiisiin kalliotiloihin asti.