(Poistunut julkaisusta)

Insinööri asiakkaallemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Vaasaan insinööriä datan hallinnointiprojekteihin.
 
Työhön kuuluu kerätä ja ylläpitää tietoja liittyen erilaisiin varaosiin ja komponentteihin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toivomme hakijoilta insinöörintutkintoa (mekaniikka tai sähkö), teknistä ymmärrystä ja tarkkaa työotetta. Tarvitset sujuvaa englannin- ja suomenkielen taitoa sekä kokemusta Teamcenterin käytöstä. Työssä pärjää henkilö, jolla on silmää yksityiskohdille, lukutarkkuutta ja ja hyvät yhteistyötaidot.
 
Tarjoamme aluksi puolen vuoden määräaikaisen kokoaikaisen vuokratyösuhteen, mutta työssä pärjäävällä on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Tämä on esimerkiksi vastavalmistuneelle insinöörille hyvä mahdollisuus päästä kehittämään ammattitaitoa ja näyttämään osaamista kansainvälisessä työympäristössä.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti jättämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi Adeccon nettisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on 11.3.2019. Lisätietoja voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultilta Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.
 
Meille Adeccolaisille vuokratyöntekijöidemme työsuhteista huolehtiminen on sydämen asia. Jokaisella vuokratyöntekijällämme on oma yhteyshenkilö, joka auttaa henkilökohtaisesti kaikissa asioissa. Hakuprosesseja ja työsuhteita hoitavat tiimimme henkilöstökonsultit Pauliina Rintala (p. 040 149 5197) ja Susanna Kytöharju (p. 040 182 6540) sekä osa-aikaiset vahvistuksemme Samuli Mäki-Rajala ja Tiia-Maria Kinnula. Liity Adeccolaisten porukkaan!

Asiakkaan tehtävänimike:  Insinööri


Sijainti:  SEINÄJOKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa