(Poistunut julkaisusta)

Insights Manager / Tutkimuspäällikkö
OMD Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

OMD etsii riveihinsä myyntihenkistä ja kokenutta Insights Manageria/Tutkimuspäällikköä.

Insights Managerina olet osa OMD:n osaavaa tutkimustiimiä ja vastaat sinulle nimettyjen asiakkuuksien asiakasymmärrysprojektien myynnistä, suunnittelusta ja läpiviennistä. Vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden osalta kaikista tutkimusprosessin vaiheista: tunnistat asiakkaiden tutkimustarpeita, teet tarjouksia, suunnittelet tutkimuslomakkeita, analysoit tutkimustuloksia, laadit tutkimusraportteja, teet suosituksia ja presentoit tutkimustulokset asiakkaillemme.

Työssäsi hyödynnät myös sekä ulkoisista tietolähteistä että asiakaan omista järjestelmistä peräisin olevaa dataa ja autat asiakkaitamme tiedolla johtamisessa ja syvällisen asiakasymmärryksen tuottamisessa.

Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä ja asiakasvastuullisesta työstä. Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus erilaisista tutkimuksista kuten bränditutkimuksista, mainonnan jälkimittauksista, kohderyhmäanalyyseistä ja tracking-tutkimuksista. Kokemus segmentoinneista, asiakaskanta-analyyseistä ja kvalitatiivisista tutkimuksista nähdään myös etuna.

Viihdyt numeroiden parissa ja työskentelet tehokkaasti ja innostuneesti myös nopeatempoisessa työympäristössä. Henkilönä olet energinen, myyntihenkinen ja innokas oppimaan uutta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös oma-aloitteisuutta, hyvää paineensietokykyä, analyyttisyyttä ja joustavaa työskentelytapaa.

Odotamme sinulta:

  • Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • Kokemusta asiakastyöstä tai tutkimusten myynnistä
  • Vankkaa kokemusta kvantitatiivisista tutkimuksista
  • Ymmärrystä kvalitatiivisista tutkimusmenetelmistä ja niiden tuomista mahdollisuuksista
  • Analyyttistä ja tarkkaa työskentelytapaa
  • Tilastotieteiden hyvää osaamista
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Excelin ja PowerPointin vankkaa hallintaa
  • Aiempi kokemus asiakaskanta-analyyseistä, SPSS-ohjelmiston käytöstä, R-koodaamisesta sekä edistyneestä analytiikasta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle dynaamisen, itsenäisen ja mielenkiintoisen työpaikan kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden työskennellä Suomen merkittävimpien mainostajien parissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:n kera 7.4.2019 mennessä hakujärjestelmän kautta.