(Poistunut julkaisusta)

Inside Sales
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Inside Sales -tehtävät
Haemme kahta henkilöä kehittämään ja toteuttamaan Inside Sales -toimintoja


YOU want fresh inspiration for your career.

Oletko kaupallisen tai teknisen alan osaaja, jolle myynti on intohimo? Jos sinulla on jo hieman kokemusta myynnin tai asiakaspalvelun parista sekä kehittymistavoitteellinen asenne, tämä voi olla sinun paikkasi!

Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin henkilöiden kanssa. Tehtävääsi kuuluu esimerkiksi olemassa olevien asiakkaiden kontaktoiminen niin puhelimitse kuin sähköisin työkaluin, liidien etsintä ja tuotteidemme myyminen. Lisäksi pääset kehittämään myynnin prosesseja tuomalla aktiivisesti palautetta asiakasrajapinnasta. Olet oma-aloitteinen, myyntihenkinen ja heittäytymiskykyinen sekä haluat oppia jatkuvasti uutta. Hoidat tehtävää Espoon toimistollamme Keilarannassa.
 

WE offer you a platform for your personal success.

Tämä tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittää taitojasi B2B-myynnin parissa ja olla yhteyksissä Suomen johtaviin yrityksiin. Saat tehtävässäsi paljon sekä vapautta että vastuuta, ja pääset myös vaikuttamaan konkreettisesti asioihin ja hiomaan prosesseja kokeneempien myyjien opastuksella. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä vahvan ja tunnetun kansainvälisen organisaation tuen.
Tutustu visioomme!


Ota yhteyttä!
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Marja Viitanen, puh. 050 390 3546, marja.viitanen@konicaminolta.fi

Tartu tilaisuuteen!
Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@konicaminolta.fi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.