(Poistunut julkaisusta)

Inside Sales Executive kansainväliseen IT-yritykseen Keilarantaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020
SoftwareONE on yksi maailman johtavista ohjelmisto- ja pilvipalveluita tarjoavista yrityksistä, joka etsii joukkoonsa asiakaskeskeistä ja ulospäinsuuntautunutta Inside Sales Executivea asiakassuhteiden kehittämisen tueksi. Roolissa pääset osaksi globaalia ja dynaamista yritystä, jossa jokaisen urapolkua tuetaan. Emme odota sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sen sijaan tärkeintä on asenteesi ja aito halusi haastaa itseäsi ja oppia uutta. Mikäli haaveissasi siintävät nopeatempoinen asiakasrajapinnassa tapahtuva työnkuva sekä kansainväliset uramahdollisuudet globaalissa yrityksessä, saattaa tämä paikka olla juuri sinua varten!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit SoftwareONE:n myynnin tukiroolissa asiakassuhteiden kehittämisen parissa ja omalta osaltasi varmistat, että asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Saat rinnallesi mukavan ja tiiviin Inside Sales -tiimin, jossa saat mahdollisuuden oppia paljon IT-maailmasta sekä asiakassuhteiden kasvattamisesta. Asiakaskommunikaation ohella toimit tiiviissä yhteistyössä SoftwareONE:n eri maaorganisaatioiden kanssa muiden maiden Inside Sales -funktion kanssa.

Tarjoamme


* Vakituisen työsuhteen asiakasyrityksessämme
* Monipuolisen ja dynaamisen työnkuvan
* Erinomaisen mahdollisuuden ja tuen oman urapolun kasvattamiseen organisaation sisällä
* Urakehitysmahdollisuuksia pidemmällä aikavälillä myös kansainvälisesti SoftwareONE:n eri maaorganisaatioissa

TYÖNKUVA
Tässä roolissa pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat


* Business Development Managereiden tukena toimiminen asiakassuhteiden kehittämisessä ja ylläpitämisessä
* Päivittäinen kommunikaatio asiakkaiden suuntaan puhelimitse ja sähköpostitse
* Tarjousten laatiminen, asiakastilausten koordinointi sekä asiakkailta tuleviin pyyntöihin ja kysymyksiin vastaaminen
* Muu myyntiä tukeva asiakastyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä roolissa aiempi taustasi ei ole keskeisin, vaan tärkeintä on asenteesi, motivaatiosi sekä aito halusi oppia lisää IT-maailmasta sekä asiakkuuksien kehittämisestä.

Edellytämme sinulta kuitenkin:


* Aitoa kiinnostusta IT-alaa kohtaan
* Asiakaskeskeistä, proaktiivista ja rohkeaa otetta työtä kohtaan
* Ulospäinsuuntautunutta ja kommunikaatiotaitosta persoonaa
* Hyvää paineen- ja kiireensietokykyä
* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja ERP-järjestelmien parissa työskentelystä sekä ruotsin, norjan tai espanjan kielitaito luetaan eduksi.

Työntekijänä olet:


* Tuloskeskeinen
* Itsenäinen
* Palveluhenkinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Työaika: Kokoaikainen
* Aloitus: Heti
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Keilaniemi, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SoftwareONE:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
SoftwareONE on yksi maailman johtavista ohjelmisto- ja pilvipalveluiden toimittajista, joka toimii yli 90 maassa ympäri maailman. Yritys työllistää kansainvälisesti yli 5000 henkilöä ja toimittaa IT-ratkaisuita maailmanlaajuisesti yli 65 000 asiakkaan tarpeisiin.