(Poistunut julkaisusta)

Inside Sales Agent
Edenred Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Tähtäätkö B2B- myyntiuralle? Sytytkö tulosten saavuttamisesta? Haluatko työn, jossa voit omalla panoksellasi vaikuttaa tuloihisi?

Haemme ahkeraa ja tavoitteellista tuloksentekijää B2B-myyntiin Inside sales Agentin tehtäviin Vallilaan, Helsinkiin.

Etsimme päämäärätietoista ja sosiaalisesti taitavaa henkilöä, joka suhtautuu tavoitteiden saavuttamiseen suorastaan ahneella antaumuksella. Arvostamme aiempaa myyntikokemusta, mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle pyrkivät hakijat. Asenne ja halu kehittyä huippumyyjäksi ratkaisevat; saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen B2B-myynnin maailmaan.

Mitä kuuluu päivittäisiin tehtäviisi?

 • Uusasiakashankinta annettujen tavoitteiden mukaisesti,
 • aktiivinen lisä- ja ristiinmyynti olemassa oleviin asiakkaisiin,
 • erinomaisesta asiakaskokemuksesta huolehtiminen,
 • asiakastietojen hallinnointi, omien työtehtävien raportointi sekä omien ammatillisten taitojen ylläpito ja jatkuva kehittäminen sekä
 • Edenredin strategian ja toimintamallien edistäminen yhteistyössä oman tiimin ja esimiehen kanssa.

Kukoistat tehtävässä, jos sinulla on:

 • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä joko asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä,
 • halua ja kykyä tehdä tulosta,
 • uteliaisuutta ja idearikkautta sekä kykyä omalla panoksella ratkaista haasteita ja löytää uusia mahdollisuuksia vastata asiakkaiden tarpeisiin,
 • kyky johtaa omaa työtäsi ja työskennellä paineen alla sekä suunnitella ajankäyttö tehokkaasti,
 • valmius aloitteelliseen, joustavaan ja vastuulliseen työskentelyyn itsenäisesti sekä osana tiimiä,
 • erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä neuvottelutaidot,
 • hyvät IT-taidot ja
 • puhut sujuvaa suomea ja sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito.

”Työskentely Edenredillä Inside Sales Agentina oli hieno kokemus. Myynnin koulutukset olivat erinomaisia ja tiimihenki kannustava. Henkilökohtaiseen valmennukseen keskittyminen mahdollisti jatkuvan kehittymisen myyntityössä. Suosittelen kyseistä työtehtävää kaikille, jotka haluavat kehittyä huippumyyjiksi. Täällä oppimiani taitoja pystyn hyödyntämään missä tahansa asiakaskohtaamisiin liittyvissä tehtävissä. ” – Iiris Seppälä

Tarjoamme uran rakentamisen nälkään Sinulle paikan kehittyä, mihin saat meiltä tuen ja ohjauksen. Meillä ei ole kankeita prosesseja, vaan pääset käyttämään omia vahvuuksiasi. Yhteinen missiomme on vaikuttaa suomalaisten hyvinvointiin tuotteidemme kautta, joten työlläsi on merkitys. Tämä ei tarkoita, että työskentelemme vakavina, vaan huumori ja nauru näkyvät ja kuuluvat toimistolla. Kulttuuriimme kuuluu toistemme kannustaminen ja auttaminen, ja jokainen onnistuminen on yhteinen ilo.

Hyvinvointi on kaiken toimintamme keskiössä, niin visiossamme, yrityskulttuurissamme kuin toimistomme mööbeleissä. Meille on tärkeää, että jaat tämän arvopohjan. Siksi myös työsuhde-etuihisi kuuluu Lounas-, Liikunta- ja kulttuuri ja Työmatkaedut, ja toki tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen.

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä saat Jenniltä sähköpostitse jenni.jokipera@edenred.com tai soittamalla 040 416 0696.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakuportaalimme Solaforcen kautta viimeistään 11.11.2018 ja mielellään mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Tiedotamme haun etenemisestä sähköpostitse.