(Poistunut julkaisusta)

Innovatiivinen Ravintolamaisten ruokapalveluiden kehittäjä, K-Supermarket Pudasjärvi 
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
K-Supermarket Pudasjärveltä löytyy lämminhenkinen tunnelma, ammattitaitoinen, energinen ja yhteen hiileen puhaltava henkilökunta sekä tietysti mahtavat asiakkaat. Asiakaskokemus on meille kaikki kaikessa, entä sinulle?

Oletko idearikas ruoka/ravintola-alan osaaja, joka kaipaa uusia haasteita? Palatko innosta päästä kehittämään uutta konseptia osaavan tiimin kanssa? Olisitko Sinä oikea henkilö nostamaan asiakaskokemuksen uudelle tasolle ja tuomaan ravintolan ruokaelämykset, kauppaan asiakkaiden luo?

Etsimme K-Supermarket Pudasjärveen innovatiivista ja toimeen tarttuvaa tekijää. Henkilö tulee vastaamaan ja olemaan osa palvelulinjaston toimintoja ja sen kehittämisestä yhdessä kauppiaan ja henkilökunnan kanssa.

Etsimämme henkilö on intohimoinen ruuan ystävä rohkea heittäytyjä ja iloinen asiakaspalvelija. Osaat suunnitella osaston kehitystä itsenäisesti ja ryhmässä. Tuot esille omaa näkemystäsi ruokapalvelujen kehittämiseen unohtamatta yhteistyötä muun henkilöstön kanssa.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsopimus solmitaan StaffPointin kanssa ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

K-Supermarketissa pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena. 

Tehdään hyvää yhdessä - tule K-ryhmään! 


Edellytämme sinulta

Ravintola- tai kaupan alan koulutusta ja kokemusta
Kiinnostusta alaan sekä rohkeutta visioida ja toteuttaa uutta
Iloista asiakaspalveluasennetta
Vastuunottokykyä


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden olla luomassa jotain uutta
Monipuolisen ja vastuullisen työn
Kannustavat työkaverit ja osaavan tiimin työsi tueksi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi!


Lisätietoja

Riina Suomela
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
riina.suomela@staffpoint.fi