(Poistunut julkaisusta)

Innovaatioasioiden päällikkö / Metsäteollisuus ry, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018


Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka rakentaa Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Uskomme, että biotalouteen pohjautuva teollisuus muodostaa vahvan tukijalan Suomen talouden uudistumiselle. Tavoitteenamme on toimintaympäristö, joka tukee metsäteollisuuden tuotantoa, investointeja ja työllisyyttä. Olemme vahva, moderni ja useiden globaalien trendien myötä entistä kiinnostavammaksi muuttuva etujärjestö, jossa työskentelee liki 40 asiantuntijaa.

Etsimme nyt Talous, innovaatiot ja kansainvälinen kauppa -tiimimme

Innovaatioasioiden päällikköä

Suomen talouden pitkän aikavälin kasvu pohjautuu yhä vahvemmin osaamiseen ja korkeaan arvonlisän menestyksekkääseen liiketoimintaan. Metsäteollisuus nojaa uusiutuvan raaka-aineen hyödyntämiseen ja kiertotalouden edistämiseen uudistuvalla toimialalla, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erittäin innostavat. Ala on vahvasti sitoutunut taloudellisen, ekologisen ja sosiaaliseen vastuun kantamiseen.

Tulevaisuutta rakennetaan tänään ja siksi etsimmekin innostuneeseen ja sitoutuneeseen joukkoomme teollisuuden innovaatio- ja tutkimuskenttää sekä toimintaympäristöä tuntevaa huippuasiantuntijaa, joka haluaa muuttaa kanssamme mahdollisuudet todellisuudeksi.

Odotuksemme:
Odotamme sinulta vahvaa innovaatioasioiden osaamista ja toimijaverkoston tuntemusta niin Suomessa kuin EU-tasollakin. Teollisuuden tuotekehitys- ja innovaatiotoiminta on sinulle tuttua ja tiedät mitä yritykset suomalaiselta innovaatiojärjestelmältä odottavat. Koet tärkeäksi suomalaisten yritysten kilpailukyvyn edistämisen.

Edellytämme sinulta vahvaa elinkeinoelämän tuntemusta sekä politiikkarelevanttia otetta tekemisessäsi. Suhtaudut rakentavasti eri sidosryhmiin ja koet tärkeäksi faktapohjaisen tiedon edistämisen. Taustaltasi voit olla liike-elämästä, julkiselta tai kolmannelta sektorilta, kunhan työkokemuksesi ja aiemmat tehtäväsi antavat usean vuoden kokemuksen ja näytöt onnistuneista hankkeista.

Lisäksi arvostamme:

  • Metsäteollisuuden ja biotalouden tuotekehitys- ja innovaatiotoiminnan tuntemusta
  • Aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä näkemyksellisyyttä
  • Monen hankkeen rinnakkaista läpivientikykyä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • Hyvää kielitaitoa (suomi, englanti, ruotsi)
  • Tutkijatausta on eduksi, mutta ei välttämätön

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden olla uudistamassa edunvalvontaamme.

Lisätietoja tehtävästä antavat Metsäteollisuus ry:ssä johtaja Maarit Lindström ma 13.8. ja to 16.8. klo 14–16, puh. 040 531 8262 ja muina aikoina MPS-konsultti Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 19.8.2018 mennessä.