(Poistunut julkaisusta)

INNOVAATIO- JA KEHITYSPÄÄLLIKKÖ
Meira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Vahvistamme markkinointitiimiämme ja perustamme uuden avaintehtävän:

INNOVAATIO- JA KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

’Innovation Champion’. Etsimme liiketoimintalähtöistä PT-toimialan ammattilaista ja innovatiivista henkilöä uuteen tehtävään kehittämään yhdessä kasvavaa liiketoimintaamme.

Kasvualuehankkeiden johtaminen ja kehittäminen sekä kahvin että maustamisen liiketoimintojen osalta ovat keskeisimpiä tehtäviäsi. Osallistut tuoteryhmien strategiatyöhön sekä innovaatiosuunnitteluun ja tuot niihin merkittävää näkemystä ja sisältöä. Johdat innovaatioprosessia, erityisesti sen alkuvaiheista vastaten. Markkina- ja kuluttaja -insightprojektit sekä kaupallisissa kehitysprojekteissa markkinointipäällikön tukeminen ja workshoptyöskentely kuuluvat myös olennaisina osina tehtävääsi.

Innovaatiovalmentajana toimiminen ja innovatiivisen ajattelutavan tukeminen Meiralla ovat edelleen keskeinen osa rooliasi. Kaikkiaan tehtävä on merkittävä sidosryhmäjohtamisen positio, jossa pääset tekemään kiinteää yhteistyötä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työskentelet osana Meiran markkinointitiimiä ja raportoit markkinointipäällikölle.

Etsimme monipuolista kokemusta kuluttajamarkkinoinnista ja uutuustuotekehityksestä, mieluiten johtavien päivittäistavaratoimijoiden ja -tuotteiden parista. Toivomme näyttöjä tuloksekkaasta ja monipuolisesta markkinoinnista sekä erityisesti osaamista ja kokemusta kuluttajalähtöisen innovoinnin parista. Konseptuaalisen suunnittelun näytöt sekä kokemus tuotteiston kehittämisestä eri kuluttajatarpeista lähtevän tuotekehitysprosessin pohjalta ovat keskeisiä hakukriteerejämme. Myös aikaisempi liiketoimintavastuu on kiinnostava kokemus aikaisemmalta urapolultasi.

Haussa on tiimityötekijä, jolla on hyvät sidosryhmäjohtamisen taidot. Osaat näyttää suuntaa ja innostaa yhdessä tekemiselle. Olet kuluttajalähtöinen, kaupallisesti ajatteleva ja analyyttinen. Viet asioita ammattitaidolla eteenpäin ja haluat kehittyä edelleen. Työkokemustasi tukee tehtävään sopiva kaupallinen korkeakoulututkinto (esim. KTM).

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden johtaa ja kehittää edelleen kasvaa liiketoimintaamme, brändejämme ja tuotteistojamme. Konserniyhteistyön kautta saat tehtävääsi kansainvälisen ulottuvuuden. Pääset tekemään läheistä yhteistyötä eri funktioiden kanssa ja saat mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän lisäksi huipputyypit työkavereiksi. Meillä on viihtyisät toimitilat keskellä kaupunkia Helsingin Vallilassa.

Reilusti Parempiin Hetkiin! Lisätietoja rekrytointipartneriltamme, Executives Finlandin seniorikonsultti Jaana Ylipaavalniemeltä, p. 044 9780202. 17.2. klo 12.30-13.30 ja 22.2 klo 14.30-15.30. Odotamme kuulevamme Sinusta pian, viimeistään 28.2.2021 mennessä, osoitteeseen jaana.ylipaavalniemi@executivesfinland.fi Merkitse hakudokumenttiesi otsikoksi ”Innovaatiopäällikkö, Meira”.