(Poistunut julkaisusta)

Innostuneita asiakaspalveluhenkilöitä myyntityöhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018Työn kuvaus:
 

Liiketoiminnan kasvaessa etsimme asiakkaallemme Tamperelaiselle myynti- ja markkinointitalo Toteemille innokkaita ja tuloshakuisia

MYYNTIHENKILÖITÄ

Työ alkaa sopimuksen mukaan nopeastikin ja työ on vakituinen sekä kokoaikainen.  Tarjoamme taustalle kannustavan tiimin, mahtavan työilmapiirin ja mahdollisuuden erittäin hyviin ansioihin. Tuotteina sinulla on käsissäsi mm. tunnettuja sähköyhtiöitä, mobiilipalveluidentarjoajia sekä vakuutusyhtiöitä.

Mikäli sinä haluat olla Toteemin uusin kyky, laitathan hakemuksesi heti!

Etsimämme henkilöt ovat ulospäinsuuntautuneita asiakaspalveluhenkilöitä, jotka haluavat tehdä työtään tavoitteellisesti ja saavuttaa annetut maalit tehokkaalla joukkuepelillä. Olet innostunut tekijä ja jaksat tähdätä maaliin. Et pelästy vastoinkäymisiä vaan otat niistä opiksesi ja hyödynnät tulevassa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta myyntityöstä, me olemme valmiita auttamaan sinut alkuun ja kouluttamaan työhösi.

Tulet osaksi Toteemin joukkuetta, jossa työtä tehdään yhdessä. Tiimissä on loistava porukkahenki ja kaikki tsempataan mukaan tekemiseen. Sinulla on ympärilläsi osaavia ammattilaisia ja saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi. Tulet tekemään nimekkäiden merkkien kuluttajamyyntiä puhelimitse potentiaalisille asiakkaille. Käsissäsi on tunnettuja brändejä kuten Vattenfall ja avuksesi saat asiakaslistaukset. Palkkauksesi perustuu kannustavan kuukausipalkan lisäksi kattavista provisioista, jossa kattoa ei tunneta!
  Tarjoamme loistavan porukan, dynaamisen tiimin ja taustalle täyden tuen.
Jos koet, että nimekkäiden merkkien edustaminen voisi olla sinun paikkasi niin laitathan hakemuksesi meille heti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere