(Poistunut julkaisusta)

Innostava myynnin esimies
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Oletko energinen, positiivinen ja innostava B2B-myynnin ammattilainen, jota motivoi ihmisten johtaminen ja tiimisi onnistuminen? Etsimme nyt uutta myyntipäällikköä 12 ammattilaisen esimieheksi Etelä-Suomen tulosyksikköömme Pirkanmaalle. Myynnin valmentajana kehität yksikön toimintatapoja, sparraat tiimiäsi ja autat heitä onnistumaan omassa työssään. Vaikka työsi sisältää myös raportointia ja seurantaa, olet ennen kaikkea läsnä oman tiimisi arjessa ja osallistut vahvasti verkostoitumiseen ja vaativimpien asiakkuuksien kehittämiseen. Saat loistavan mahdollisuuden pistää itsesi peliin ja näyttää omat kykysi niin myynnin kehittäjänä kuin asiakaskokemuksen rakentajana.

Saat meiltä kiinnostavan ja haasteellisen tehtävän. Koska asiakassuhteemme ovat pitkiä ja teemme töitä ihmisten kanssa, omat verkostosi tulevat entuudestaan kasvamaan. Osaamistasi pääset kartuttamaan lisää niin koulutuksilla kuin kollegoidesi tuella. Samalla pääset myös itse jakamaan osaamistasi muille. Saat tilaa johtaa, ja omalla tontillasi olet itse vastuussa päätöksistäsi. Valmentaen ja ohjaten luot tiimillesi edellytykset onnistua. Uskallat tehdä päätöksiä ja sanoa oman mielipiteesi.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta:

  • Intohimoa ihmisten, myynnin ja asiakkuuksien näkemykselliseen johtamiseen 
  • Kokemusta ja selkeitä näyttöjä menestyksekkäästä myynnin johtamisesta ja asiakkuuksien kehittämisestä
  • Intoa, energiaa, positiivisuutta ja taitoa saattaa omat ideat sekä uudet toimintatavat osaksi arjen työskentelyä
  • Aitoa halua saada asioita aikaiseksi ja löytää ratkaisuja asiakkaiden hyödyksi
  • Vähintään AMK-tason soveltuvaa tutkintoa sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Räsänen (tuomas.rasanen@lindstromgroup.com, puh. 050 514 6300). Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 4.3.2020.