(Poistunut julkaisusta)

Innokkaita Ohjelmistokehittäjiä Tampereelle
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Innokkaita Ohjelmistokehittäjiä Tampereelle

Ohjelmistokehittäjänämme toimit taitavan kehitystiimimme suunnittelijana ja ohjelmoijana vaativassa tuotekehitysprojektissa, työvälineinäsi Microsoftin .NET-teknologiat. Pääset luomaan oman urapolkusi kehityksen kärkirintamassa, suositun Mepco HRM -tuoteperheen parissa. Tuotteidemme tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys ovat elinehtomme; Ohjelmistokehittäjänä pääset oleellisesti vaikuttamaan siihen, miten saavutamme positiivisen käyttäjäkokemuksen.

Toivomme että sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta Visual Studio VB.NET -kehitysympäristöstä ja oliopohjaisesta sovelluskehityksestä. myös SQL Server –tietokantojen osaamisesta on hyötyä. Ja jos oikein saamme toivoa, niin kokemus palkka- ja henkilöstöjärjestelmien kehityksestä tai raportoinnin ja integraatioiden periaatteista on myös iso plussa. Parhaiten sovit porukkaamme, jos olet vastuullinen sekä yhteistyökykyinen, ja suhtaudut positiivisella asenteella uusiin haasteisiin.

Millaista meillä sitten on työskennellä? Katso mitä Testaajamme Jenni https://youtu.be/910aAbWKrVo sekä Sovelluskonsulttimme Juho https://youtu.be/ObStmHxGoN8 ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudelle tavalla, katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme? Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 20.11.2018 mennessä. Esimiehemme Taru vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse taru.hahtala(at)accountorhr.fi. Tarun tavoitat myös tiistaina 12.11 klo 14-16 sekä keskiviikkona 13.11 klo 14-16 numerosta +358 400 699515.