(Poistunut julkaisusta)

INNOKAS MYYJÄ POREALLASMYYNTIIN VANTAALLE
MegaSpa Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Pidätkö myyntityöstä ja kiinnostaako sinua auttaa asiakkaita löytämään paras ja sopivin mahdollinen ratkaisu laadukkaiden tuotteiden kirjosta?

Haluatko mukaan nuorekkaaseen yritykseen, jossa on markkinoita kovempi kasvu meneillään?

Nyt sinulla on tilaisuus päästä mukavaan myyntityöhön MegaSpa Suomi Oy:n Vantaan myymälään. Ulkoporealtaiden kauppa käy kovaa vauhtia ja kiihtyneen kysynnän myötä Petikossa sijaitsevaan myymälään tarvitaan lisää henkilökuntaa. Etsimmekin tähän tehtävään myyntityöstä kiinnostunutta reipasta ja innokasta tekijää. Työsuhde alkaa Adeccon kautta määräaikaisella jaksolla, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet työllistyä MegaSpa Suomen palvelukseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä reipastahtisessa myymäläympäristössä, kilpailukykyisen palkan, hyvän perehdytyksen ja tuotekoulutuksen. Työajat seuraavat myymälän aukioloaikoja (arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-15). Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen ja hyvää MS Excelin käyttötaitoa, arvostamme myynnillistä, tavoitteellista ja konsultoivaa toimintatapaa sekä asiakaspalvelutaitoja ja toivomme, että nautit ihmisten parissa työskentelystä. Arvostamme lisäksi kykyä itsenäiseen työhön sekä kiireenkin keskellä iloisena ja positiivisena säilyvää otetta.

Laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan Adeccon sivujen kautta! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti kun tehtävään sopiva henkilö on valittu. Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 9-15 Adeccosta Laura Rantaselta p. +358 40 540 8185.

MegaSpa Suomi Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, joka maahantuo ja myy laadukkaita ulkoporealtaita, niiden lisävarusteita ja varaosia sekä porealtaisiin liittyviä huolto- ja asennuspalveluita. MegaSpa Suomi Oy:llä on kaksi omaa myymälää, toinen Vantaalla ja toinen Raisiossa.
MegaSpa Suomi Oy:n ulkoporealtaat on erikoisvarusteltu pohjoisen oloihin ja porealtaamme sisältävät markkinoiden parhaat eristeet ja tehokkaimmat hierontapumput. Altaidemme laadukkaat materiaalit ja ensiluokkaiset osat varmistavat pitkän käyttöiän ja vaivattoman ylläpidon. Meiltä saatkin laadukkaat ulkoporealtaat kilpailukykyisin hinnoin. Asennuspalvelumme kautta voit varata juuri niin kattavan asennuksen kuin haluat. Suoritamme toiveidesi mukaan vaikka koko terassin rakennuksen pohjatöineen tai ainoastaan altaan paikalleen toimituksen. Sinä päätät.
www.megaspa.fi