(Poistunut julkaisusta)

Innofactor DigiStar 2020
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Kiinnostaako sinua työskentely uusimpien teknologioiden ja pilvipohjaisten ratkaisujen parissa? Jos vastaus on kyllä, saatat olla etsimämme tulevaisuuden digitaalisten ratkaisujen huippuosaaja!

Innofactor DigiStar -ohjelma tarjoaa upean mahdollisuuden päästä kehittymään raudanlujaksi modernin teknologian supersankariksi pohjoismaisten ammattilaistemme avustamana. Tarjoamme kehityshaluisille, opintojen loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille yliopisto-/ammattikorkeakouluopiskelijoille ainutlaatuisen tilaisuuden päästä oppimaan uusimpien Microsoft-teknologioiden ja pilvipohjaisten ratkaisujen saloista energisessä työympäristössä. Ohjelmaan voit hakea Espoon, Kuopion, Tampereen, Turun, Lappeenrannan tai Kajaanin toimipisteisiimme.

DigiStar-ohjelma alkaa toukokuussa 2020 kahden viikon mittaisella Boot Campilla, jonka aikana Innofactorin huippuammattilaiset kouluttavat sinua tulevia työtehtäviäsi varten. Tämän jälkeen työskentelet osana itseohjautuvia tiimejämme, joissa saat sparrausta ja tukea omalta mentoriltasi. Kouluttautumisesi aikana sinulla on mahdollisuus sertifioitua käyttämiisi Microsoft-teknologioihin.

Innofactor DigiStar -ohjelman kautta sinun on mahdollista päästä työskentelemään joko opintojesi ohessa tai kokopäiväisesti sinulle parhaiten soveltuvaan tehtävään, kuten ohjelmistokehittäjäksi, data-analyytikoksi tai avustavaksi projektipäälliköksi. Tarkemmat kuvaukset tehtävistä voit lukea täältä.

Innofactor DigiStar -ohjelma soveltuu sinulle, mikäli:

• Sinulla on tehtävään soveltuva perusosaaminen ja innostut muun muassa datasta, ohjelmoinnista ja ohjelmistokehityksestä
• Olet vastavalmistunut, opintojesi loppuvaiheessa tai muuten urasi alkutaipaleella (esim. alanvaihtaja)
• Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
• Viihdyt tiimissä ja haluat omalla panoksellasi luoda hyvää työilmapiiriä
• Haluat kehittyä ja olla mukana kanssamme rakentamassa tulevaisuuden teknologioita
• Olet valmis aloittamaan työt toukokuussa 2020

Kiinnostuitko?

Hae ohjelmaan mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 29.2.2020 lähettämällä hakemuksesi ja CV:si. Mainitsethan hakemuksessasi, mikä DigiStar-roolikuvauksista sinua kiinnostaa ensisijaisesti ja millä paikkakunnalla haluat työskennellä. Toteutamme haastatteluja porrastetusti helmi-maaliskuun aikana ja lopulliset valinnat pyrimme tekemään viimeistään huhtikuun alkupuolella.

Lisätietoja Innofactor DigiStar -ohjelmasta antaa Julius Jalo, puhelimitse 044 712 9454 (soittoaika perjantaisin klo 10-11) tai sähköpostilla julius.jalo@innofactor.com.