(Poistunut julkaisusta)

Inköpsreskontraskötare - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Vi söker i samarbete med Fazer en kunnig person att sköta inköpsreskontran. Du är en företagsam person som sätter i gång med arbetet och dessutom har du goda kunskaper i svenska. Arbetsplatsen ligger i Vanda invid goda trafikförbindelser. Tjänsten är en sex månaders visstidsanställning på heltid. Arbetet börjar i medlet av augusti och vi intervjuar redan under ansökningstiden. 

Beskrivning av uppgiften

Arbetsuppgifterna består av mångsidiga uppgifter inom inköpsreskontran. En typisk arbetsdag kan bestå av kontering av inköpsfakturor, granskning av fakturor samt kontakter med olika intressenter. Tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter är en förutsättning, eftersom arbetstempot är högt. 

Vi önskar oss av dig

Du lämpar dig för arbetet i fall du har en passande utbildning och erfarenhet av uppgifter inom inköpsreskontra. Du är snabb på att lära dig nya system och uppfatta helheter. Du arbetar i en internationell miljö, så det är inget problem för dig att arbeta både på finska och svenska. Kunskaper i engelska räknas som en fördel. Beskriver du dig själv som en person som är systematisk, snabb och vill få saker åtgärdade, kan just du vara den person som vi söker! 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats, där du får arbeta med ett framgångsrikt brand i en unik arbetsmiljö. För att du skall lyckas i arbetet, får du en omfattande introduktion och stöd av ett yrkeskunnigt team. Du kommer att få arbeta i en internationell omgivning med intressanta uppgifter och utveckla ditt eget kunnande inom ett känt brand.

För mer information om uppgiften kontakta personalkonsult Heidi Cantell, tfn 030 6090 597/ förnamn.efternamn@eilakaisla.fi Vi intervjuar kandidater under ansökningstiden, så lämna in din ansökan redan idag! Eventuella frågor besvaras och själva rekryteringsprocessen hos Eilakaisla sköts på finska. Lämna in din ansökan med CV och löneanspråk på finska eller svenska senast 31.7.2018 via Kaislanet-tjänsten kaislanet.eilakaisla.fi