(Poistunut julkaisusta)

Injektointityöntekijöitä
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Etsimme injektointityöntekijöitä.

Haemme Helsingin Lauttasaareen betoniruiskuttajia, joilla on kokemusta vastaavasta työstä. Harkitsemme myös vakavasti hakijat, joilla ei ole työstä juuri kokemusta, mutta joilla on intoa korvata se hyvällä työasenteella.

Toivomme hakijoilta kokemusta rakennustyömaiden siivoustöistä, hyvää fyysistä kuntoa ja riittävää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi, mutta koulutamme kunkin työntekijän tarvittaessa.

Alamme haastattelemaan hakijoita heti hakemusten saavuttua ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Kaj 045 113 4398 ja Jan 050 354 7444.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.