(Poistunut julkaisusta)

Infrasuunnitteluun yksikönpäällikkö Helsinkiin
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

WSP:n infrasuunnittelu tarjoaa kokonaisvaltaista teiden, ratojen, alueiden ja kaupunki-infran suunnitteluosaamista. 

Haemme infrasuunnitteluun yksikönpäällikkö Helsinkiin. Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa teknistä koulutusta – insinööri (AMK) tai DI. Edellytämme ennen kaikkea hyviä esimiestaitoja. Yksikön päällikkönä viihdyt ihmisten ja projektien parissa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakassuuntautunut asenne.

Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat; avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu. 

Toimit oman asiakaskenttäsi asiakasvastuullisena. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti valtakunnallisesti toimivia asiakkaita ja Uudenmaan alueen toimijoita. Myyntityössä toimit kuitenkin yhteistyössä Tampereen, Jyväskylän ja Oulun infrayksiköiden kanssa.  Helsingin infrayksikön päällikkö raportoi liiketoimintajohtajalle ja on liiketoimintalinjan johtoryhmän jäsen.

Monialaisten projektien vetovastuullisena yksikkönä Helsingin infra on usein avainasemassa töiden hankinnan ja asiakastoimitusten onnistumisessa. Yhteistyötä tehdään kaikkien WSP:n toimialojen kanssa. Yksiköllä on selkeä kasvutavoite tuleville vuosille.

Yhteistyön kehittämiseen yksikön ja WSP:n kansainvälisen organisaation kanssa on erinomaiset edellytykset.  

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.8.2018 mennessä tai ole suoraan yhteydessä Liiketoimintajohtaja Jari Niskaseen p. 040 568 2643, jari.niskanen@wsp.com.