(Poistunut julkaisusta)

Infrasuunnittelun tietomalliasiantuntija
WSP Finland oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haluatko päästä haastamaan itseäsi ja kehittämään ammattitaitoasi yhdessä monialaisen asiantuntijayhteisömme kanssa – hae meille töihin! Tukenasi on monipuolinen, yli sadasta asiantuntijasta koostuva infrasuunnittelun liiketoimintolinja, johon kuuluu asiantuntijoita mm. katu- ja aluesuunnittelusta, vesihuollosta sekä geotekniikasta.

Vahvistamme nyt asiantuntijajoukkoamme infran tietomalliasiantuntijalla. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Tampere, Jyväskylä tai Oulu. Tehtävä sisältää monipuolisia tietomalliasiantuntijatehtäviä, alkaen suunnitteluhankkeiden tietomallikoordinoinnista, aina tilaajan tietomalliasiantuntijatehtäviin. Katsomme eduksi kokemuksen katu-, rata- tai tiesuunnittelusta.

Edellytämme teknistä korkeakoulutusta tai vastaavaa työkokemusta. Voit olla nuori osaaja tai jo kokeneempi asiantuntija, mutta laskemme eduksi kokemuksen tietomallipohjaisesta työskentelystä. Tehtävän menestyksekäs hallitseminen edellyttää tietomalliosaamisen lisäksi halukkuutta uusien asioiden omaksumiseen, vastuuntuntoisuutta sekä yhteistyökykyä.

Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisten kohteiden parissa sekä innovatiivisen työympäristön tuen kehittyä alan parhaiden osaajien joukossa. Tarkempi toimenkuva räätälöidään joustavasti henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden.

Mikäli liityt joukkoomme, tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, asiantuntevat kollegat ja hyvät työsuhde-edut. Tuemme kehitystäsi erilaisilla koulutuksilla. Meille WSP:llä tärkeitä asioita ovat avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen, monipuoliset urakehitysmahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.3.2020 mennessä tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Pekka Väinölään
p. 044 323 5359, pekka.vainola@wsp.com. 


Locations
Helsinki, Jyväskylä, Tampere and Oulu