(Poistunut julkaisusta)

Infrasuunnittelun projektipäällikkö
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme joukkoomme
INFRASUUNNITTELUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haussa on jo kokenut tai kehittyvä projektipäällikön alku tie-, katu ja aluesuunnittelun hankkeisiimme.

Tule muovaamaan kestävän kehityksen rakenteita! Tiimiläisemme työskentelevät monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina pääasiassa erilaisiin liikenneväyliin (kadut, tiet, rauta- ja raitiotiet) liittyvissä tehtävissä. Kestävän kaupunkiympäristön eri liikkumismuodot ja liikenneväylät toimivine katutiloineen sekä kunnallistekniikka hulevesihallintoineen ovat osa suunnittelutehtäviämme. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, lisäksi olemme mukana useissa monimuotoisissa infrahankkeissa ympäri Suomen.

Projektipäällikön tehtävänkuvasi koostuu projektipäällikkö- ja asiantuntijatehtävistä sekä suunnittelu- ja suunnittelun ohjaustehtävistä. Koulutamme ja opastamme sinua eteenpäin monialaprojektien mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä sinun kokemuksesi mukaisista lähtökohdista. Tulet mukaan noin 15 hengen eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen ammattilaisten porukkaan. Työskentelypaikkakuntasi voi olla joko Helsingissä tai Tampereella, myös muut paikkakunnat ovat mahdollisia kokemuksesi ja matkustusvalmiutesi mukaan.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on vähintään insinöörin (AMK) tai vastaava koulutus infra-alalta. Aiempi tie-, katu- ja/tai vesihuoltosuunnittelukokemus on tehtävässä oleellista, mutta kokemuksesi on voinut muodostua myös muista infrasuunnittelun tehtävistä. Myös työmaakokemus katsotaan eduksesi. Sinulla on hyvät projektinhallinta- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti suomen kielellä. Sinulta löytyy lisäksi kehittymishalua, motivoitunutta palveluasennetta, matkustusvalmiutta sekä olet luontainen yhteistyön tekijä.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Kaukoranta, puh. 040 8630590, mika.kaukoranta(a)nrcgroup.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, muu Suomi